Dulciuri
Curmale umplute cu fistic
Ca desert sau simpla de gustare, aceste curmale pot fi completate cu succes de un platou cu nuci si fructe uscate, sau arome orientale la alegere.
Ingrediente
- 26 curmale
- 60 gr fistic decojit, nesarat
- 1 lingurita tahini (pasta de susan)
- 1 lingurita miere
- fulgi de cocos neindulciti, pentru decor
Mod de preparare
Maruntiti fisticul in robotul de bucatarie, pana capata consistenta unor firimituri (crumble).
Amestecati fisticul cu mierea si pasta de susan, adaugand putin in plus daca e nevoie sa se lege mai bine amestecul (nu e suficient de lipicios).
Feliati curmalele pe lungime, dar nu pana jos, cat pentru a le scoate samburii.
Umpleti toate curmalele cu amestecul de fistic si presarati apoi fulgi de cocos.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Amestecati fisticul cu mierea si pasta de susan, adaugand putin in plus daca e nevoie sa se lege mai bine amestecul (nu e suficient de lipicios).
Feliati curmalele pe lungime, dar nu pana jos, cat pentru a le scoate samburii.
Umpleti toate curmalele cu amestecul de fistic si presarati apoi fulgi de cocos.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2004
Postat de Liana Hardt pe data de 2014-06-04
Daca ti-a placut reteta Curmale umplute cu fistic, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita