Feluri de mancare
Bucatariile lumii: Tagliatelle cu muschi de vita
Reteta italiana "Tagliatelle con vitelo" a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.
Ingrediente
- tagliatelle
- muschi de vita
- sos de rosii
- usturoi
- busuioc
- ceapa rosie
- ardei gras
- chilli
- parmezan, pentru servit
- smantana
- sare si piper
Mod de preparare
Se taie legumele felii.
Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul.
Se lasa la prajit 5 minute, amestecand permanent.
Se stinge cu smantana si sos de rosii, apoi se adauga legumele taiate si busuiocul.
Intre timp, se fierb separat tagliatellele in apa cu sare, apoi se scot din apa si se scurg bine.
Se adauga in tigaie amestecandu-se bine cu sosul si se condimenteaza cu sare, piper si chili.
Se serveste cu felii de parmezan.
Pofta buna!
Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul.
Se lasa la prajit 5 minute, amestecand permanent.
Se stinge cu smantana si sos de rosii, apoi se adauga legumele taiate si busuiocul.
Intre timp, se fierb separat tagliatellele in apa cu sare, apoi se scot din apa si se scurg bine.
Se adauga in tigaie amestecandu-se bine cu sosul si se condimenteaza cu sare, piper si chili.
Se serveste cu felii de parmezan.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1947
Postat de Liana Hardt pe data de 2015-02-18
Daca ti-a placut reteta Tagliatelle cu muschi de vita, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Pizza si paste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In curand se termina programul de munca pe ziua aceasta si stii ca trebuie sa gatesti imediat ce ajungi acasa, dar esti in pana de idei? Iti recomandam o portie de paste carbonara.
Bucurati-va de o pizza autentica, integrand, in acelasi timp, mai multe legume in alimentatie.
Sosul marinara picant este ideal pentru preparatele cu paste.
Pastele pot fi hranitoare si fara carne, iar pentru un plus de aroma puteti prepara legumele la cuptor in loc sa le fierbeti.
Pesto din broccoli este minunat pentru preparatele cu paste.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita