Feluri de mancare
Bulgur cu ton
Un fel de mancare rapid si sanatos, care poate fi servit atat cald, cat si rece, cu rosii si rucola.
Puteti inlocui tonul cu somon sau creveti decorticati.
Puteti inlocui tonul cu somon sau creveti decorticati.
Ingrediente
- 15 ml ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 3 catei de usturoi, zdrobiti
- 110 gr bulgur
- 200 gr ton in saramura, scurs
- 200 ml supa de legume
- 120 gr mazare, decongelata
- 1/2 lamaie - zeama si coaja rasa
- sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati un praf de piper.
Sotati ceapa 5 minute, adugand spre final si usturoiul.
Adaugati bulgurul si amestecati bine, sa se acopere uniform cu ulei.
Adaugati supa de legume, aduceti la fierbere si lasati sa fiarba inabusit 15 minute, sau pana se absoarbe tot lichidul.
Adaugati tonul maruntit si mazarea, amestecati si lasati sa se patrunda.
Adaugati zeama de lamaie si coaja rasa, asezonati dupa gust si serviti.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Sotati ceapa 5 minute, adugand spre final si usturoiul.
Adaugati bulgurul si amestecati bine, sa se acopere uniform cu ulei.
Adaugati supa de legume, aduceti la fierbere si lasati sa fiarba inabusit 15 minute, sau pana se absoarbe tot lichidul.
Adaugati tonul maruntit si mazarea, amestecati si lasati sa se patrunda.
Adaugati zeama de lamaie si coaja rasa, asezonati dupa gust si serviti.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1785
Postat de Liana Hardt pe data de 2015-04-24
Daca ti-a placut reteta Bulgur cu ton, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Incercati o combinatie inedita de halibut cu sos salsa delicios, Pico de Gallo.
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Un preparat foarte simplu, dar deosebit, ideal pentru o seara de weekend.
Servite turtitele calde cu sos dulce-acrisor sau sos chili, dupa preferinte. Se pot prepara si in baie de ulei, dar varianta la cuptor este mult mai sanatoasa.
Somonul la gratar sau la cuptor merge de minune cu lamaie, portocale, capere si patrunjel...
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun