Dulciuri
Inghetata de cirese
Daca vreti o inghetata mai dulce, suplimentati pur si simplu cantitatea de zahar.
Ingrediente
- 500 gr cirese
- 100 gr zahar
- 2 linguri miere
- 500 ml iaurt grecesc
Mod de preparare
Scoateti samburii cireselor si taiati-le pe din doua.
Adaugati zahar, amestecati si puneti la foc mic pana ajunge la fierbere.
Luati de pe foc dupa 5 minute de fiert, adaugati mierea si lasati sa se raceasca.
Adaugati iaurtul si amestecati.
Pasati amestecul in blender, lasand cateva bucatele de cirese nepasate.
Dati la rece 12 ore (in frigider, nu congelator).
Puneti amestecul in aparatul pentru inghetata si urmati instructiunile.
Daca nu aveti aparat pentru inghetata, puneti crema intr-o cutie cu capac la congelator si amestecati din 2 in 2 ore pana obtineti consistenta dorita.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Adaugati zahar, amestecati si puneti la foc mic pana ajunge la fierbere.
Luati de pe foc dupa 5 minute de fiert, adaugati mierea si lasati sa se raceasca.
Adaugati iaurtul si amestecati.
Pasati amestecul in blender, lasand cateva bucatele de cirese nepasate.
Dati la rece 12 ore (in frigider, nu congelator).
Puneti amestecul in aparatul pentru inghetata si urmati instructiunile.
Daca nu aveti aparat pentru inghetata, puneti crema intr-o cutie cu capac la congelator si amestecati din 2 in 2 ore pana obtineti consistenta dorita.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2403
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Inghetata de cirese:
Postat de Liana Hardt pe data de 2015-06-05
Daca ti-a placut reteta Inghetata de cirese, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Creme si inghetate pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Incearca o combinatie aromata de ciocolata si portocale, intr-un desert simplu, ce nu necesita coacere.
Ne indulcim cu un smoothie delicios, plin de ciocolata!
Serviti acest mousse cu seminte de dovleac, mac si floarea-soarelui, stafide, merisoare uscate si felii de banana.
Desi dureaza 4-5 ore pana e gata, este un mod economic de a prepara un desert de casa racoritor.
Un desert racoritor de sezon, care imbina perfect aroma de caise cu cea de mango.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun