Feluri de mancare
Friptura de vita cu anason
Serviti aceasta friptura cu garnitura de orez cu legume sau piure.
Daca preferati sa o serviti rece, incorporati-o intr-o salata.
Daca preferati sa o serviti rece, incorporati-o intr-o salata.
Ingrediente
- 30 ml ulei de arahide
- 450 gr carne de vita, taiata cubulete
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 45 ml sos de soia
- 15 ml apa + plus extra, daca e nevoie
- 1 lingurita sare
- 45 ml sherry
- 1 lingurita zahar
- 2 stelute de anason
Mod de preparare
Incingeti uleiul intr-un wok si rumeniti carnea uniform.
Adaugati restul ingredientelor si aduceti la fierbere.
Acoperiti cu capac, micsorati flacara si lasati sa se inabuseasca 45 de minute.
Intoarceti carnea si, daca incepe sa se usuce, mai adaugati apa.
Luati capacul si lasati sa scada putin.
Mai lasati pe foc inca 45 de minute.
Scoateti friptura din tava, indepartati anasonul si lasati sa se odihneasca 5 minute la cald.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Adaugati restul ingredientelor si aduceti la fierbere.
Acoperiti cu capac, micsorati flacara si lasati sa se inabuseasca 45 de minute.
Intoarceti carnea si, daca incepe sa se usuce, mai adaugati apa.
Luati capacul si lasati sa scada putin.
Mai lasati pe foc inca 45 de minute.
Scoateti friptura din tava, indepartati anasonul si lasati sa se odihneasca 5 minute la cald.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1704
Postat de Liana Hardt pe data de 2015-07-13
Daca ti-a placut reteta Friptura de vita cu anason, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun