Salate, garnituri si aperitive
Crema de branza cu smochine
Dati un nou gust micului dejun, completand crema de branza cu smochine fierte in otet balsamic.
Ingrediente
- 225 gr crema de branza
- 6 smochine uscate, taiate in 2
- 60 ml otet balsamic
Mod de preparare
Incalziti smochinele cu otetul balsamic intr-o craticioara la foc mediu.
Aduceti la fierbere si gatiti la foc inabusit 5-8 minute, pana ce se umfla smochinele si otetul devine siropos.
Lasati deoparte sa se raceasca.
Intr-un robot d bucatarie, pasati crema de branza cu smochinele in otet pana se omogenizeaza.
Intindeti crema pe paine prajita si serviti.
Se depoziteaza la rece intr-un recipient etans.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Aduceti la fierbere si gatiti la foc inabusit 5-8 minute, pana ce se umfla smochinele si otetul devine siropos.
Lasati deoparte sa se raceasca.
Intr-un robot d bucatarie, pasati crema de branza cu smochinele in otet pana se omogenizeaza.
Intindeti crema pe paine prajita si serviti.
Se depoziteaza la rece intr-un recipient etans.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1759
Postat de Liana Hardt pe data de 2015-11-16
Daca ti-a placut reteta Crema de branza cu smochine, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita