Dulciuri
Biscuiti de casa Bradut
Completati desertul de Craciun, pe langa traditionalul cozonac, cu biscuiti de casa deliciosi in forma de bradut!
Ingrediente
- 315 gr faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita sare
- 175 gr unt
- 200 gr zahar
- 2 oua
- 2-3 ml esenta de vanilie
Mod de preparare
Cerneti faina cu praful de copt si sarea intr-un castron.
Separat, frecati untul cu zahar, adaugati ouale si vanilia si mixati.
Adaugat treptat ingredientele uscate si mixati pana se omogenizeaza.
Inveliti aluatul obtinut in folie alimentara si dati la rece peste noapte.
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius.
Intindeti aluatul de 3 mm grosime si decupati-l cu forme bradut.
Dati la cuptor 6 minute.
Lasati biscuitii sa se raceasca in tava si ornati-i dupa bunul plac.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Separat, frecati untul cu zahar, adaugati ouale si vanilia si mixati.
Adaugat treptat ingredientele uscate si mixati pana se omogenizeaza.
Inveliti aluatul obtinut in folie alimentara si dati la rece peste noapte.
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius.
Intindeti aluatul de 3 mm grosime si decupati-l cu forme bradut.
Dati la cuptor 6 minute.
Lasati biscuitii sa se raceasca in tava si ornati-i dupa bunul plac.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 3817
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Biscuiti de casa Bradut:
Postat de Liana Hardt pe data de 2015-12-07 Nota: 5,00 din 1 voturi.
Daca ti-a placut reteta Biscuiti de casa Bradut, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun