Feluri de mancare
File de pangasius pane
Dificultate: mediu
De saptamana trecuta ne-am hotarat sa mancam mai sanatos. Cunoscand prea bine cat de sanatoasa este carnea de peste, am pregatit file de pangasius pane.
Ingrediente
- 2 bucati file de pangasius
- 1ou
- 4 linguri pesmet
- unt pentru prajit
- sare
- piper
- zeama de la jumatate de lamaie
Mod de preparare
Decongelam fileul de peste, il spalam, il condimentam cu sare si piper si il stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. intr-un castronel batem oul si in alta farfurie punem cele 4 linguri de pesmet. Punem untul la incins in tigaie. Trecem pestele pe ambele parti prin ou, apoi prin pesmet, dupa care il punem in tigaie in untul incins. il prajim pana devine auriu, dupa care il scoatem intr-o farfurie pe un servetel absorbant pentru a se scurge untul in exces.
il putem servi cald sau rece, alaturi de sos tartar sau garnitura de legume. Noi l-am devorat cu mamaliguta si mujdei.
Pofta buna!
23 utilizatori coolinaria.ro au incercat reteta "File de pangasius pane". Incearc-o si tu!
il putem servi cald sau rece, alaturi de sos tartar sau garnitura de legume. Noi l-am devorat cu mamaliguta si mujdei.
Pofta buna!
Vizualizari: 32964
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2009-04-01 Nota: 7,80 din 30 voturi.
Daca ti-a placut reteta File de pangasius pane, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Incercati o combinatie inedita de halibut cu sos salsa delicios, Pico de Gallo.
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Un preparat foarte simplu, dar deosebit, ideal pentru o seara de weekend.
Servite turtitele calde cu sos dulce-acrisor sau sos chili, dupa preferinte. Se pot prepara si in baie de ulei, dar varianta la cuptor este mult mai sanatoasa.
Somonul la gratar sau la cuptor merge de minune cu lamaie, portocale, capere si patrunjel...
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI

Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita