Feluri de mancare
Crochete de pui picante
In loc sa le comandati de la fast-food, mai bine le pregatiti acasa!
Ingrediente
- 500 gr piept de pui, taiat cubulete
- 250 ml lapte batut
- 2 oua
- 150 gr pesmet
- 60 gr faina
- 2 linguri parmezan ras
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
- sare, dupa gust
- ulei vegetal, pentru prajit
Mod de preparare
Puneti bucatile de pui intr-un vas suficient de mare si adaugati peste ele lapte batut, 1/4 lingurita piper si sare dupa gust.
Acoperiti si lasati sa se marineze la rece 1 ora sau chiar peste noapte, dar nu mai mult de 12 ore.
Daca lasati puiul peste noapte in frigider, scoateti-l cu 30 de minute inainte de a va apuca de gatit.
Intr-un castron, bateti oul cu piper, 1/4 lingurita boia de ardei si sare dupa gust. Lasati deoparte.
Puneti faina pe o farfurie intinsa.
Pe o alta farfurie, puneti pesmet, putin piper, restul de boia de ardei, parmezan si sare.
Scoateti bucatile de pui una cate una din marinata si dati-le prin faina, apoi prin ou batut si la final prin amestecul de pesmet.
Incingeti ulei intr-o tigaie adanca la foc mediu.
Puneti la prajit cateva crochete deodata, ca sa nu aglomerati tigaia.
Prajiti-le 2-3 minute pe fiecare parte, sau pana incep sa se rumeneasca.
Scurgeti-le pe prosoape de hartie si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Acoperiti si lasati sa se marineze la rece 1 ora sau chiar peste noapte, dar nu mai mult de 12 ore.
Daca lasati puiul peste noapte in frigider, scoateti-l cu 30 de minute inainte de a va apuca de gatit.
Intr-un castron, bateti oul cu piper, 1/4 lingurita boia de ardei si sare dupa gust. Lasati deoparte.
Puneti faina pe o farfurie intinsa.
Pe o alta farfurie, puneti pesmet, putin piper, restul de boia de ardei, parmezan si sare.
Scoateti bucatile de pui una cate una din marinata si dati-le prin faina, apoi prin ou batut si la final prin amestecul de pesmet.
Incingeti ulei intr-o tigaie adanca la foc mediu.
Puneti la prajit cateva crochete deodata, ca sa nu aglomerati tigaia.
Prajiti-le 2-3 minute pe fiecare parte, sau pana incep sa se rumeneasca.
Scurgeti-le pe prosoape de hartie si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1704
Postat de Liana Hardt pe data de 2016-03-21
Daca ti-a placut reteta Crochete de pui picante, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta