Dulciuri
Prajitura cu cirese (de post)
Dificultate: usor
In zilele in care tii post sau dieta te poti delecta cu acest desert apetisant, foarte usor de pregatit.
Ingrediente
- 160g margarina
- 150g zahar
- 260g faina
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- 150 ml apa sau lapte de soia
- 1 compot de cirese ( fara samburi si foarte bine scurse de zeama)
Mod de preparare
Mixezi bine zaharul, margarina si zaharul vanilat. Adaugi apa sau laptele de soia, praful de copt si faina in ploaie.
br/> Torni compoztia intr-o tava mica, tapetata in prealabil cu hartie de copt.br/> Pui tava in cuptor pentru 5 minute, apoi adaugi ciresele peste.br/> Coci inca 35 minute pana cand prajitura devine aurie deasupra.br/>br/> O lasi sa se raceasca si o pudrezi cu zahar. O tai rece. Este foarte pufoasa si gustoasa.
Pofta buna!
br/> Torni compoztia intr-o tava mica, tapetata in prealabil cu hartie de copt.br/> Pui tava in cuptor pentru 5 minute, apoi adaugi ciresele peste.br/> Coci inca 35 minute pana cand prajitura devine aurie deasupra.br/>br/> O lasi sa se raceasca si o pudrezi cu zahar. O tai rece. Este foarte pufoasa si gustoasa.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 147730
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2009-04-10 Nota: 7,92 din 36 voturi.
Daca ti-a placut reteta Prajitura cu cirese (de post), aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Prajituri pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Rasfat pentru doua zile libere! Iata reteta pe care o poti pregati persoanei iubite, cu ocazia Dragobetelui. Noteaza-ti reteta pentru ca diseara sau maine sa o prepari si tu.
O prajitura simpla, dar de efect, perfecta pentru weekend.
Mango este un fruct exotic dulce, perfect pentru un desert cremos, fara coacere!
Aceasta prajitura cu consistenta lipicioasa este extrem de usor de preparat!
Serviti aceasta prajitura pufoasa cu o cupa de inghetata de vanilie.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul