Bauturi
Gin cu patrunjel
Preparati o cantitate mai mare de sirop, pentru mai multe cocktailuri.
Proportia este de 200 gr zahar la 250 ml apa.
Aduceti la fierbere si lasati pe foc pana se dizolva zaharul, dupa care lasati deoparte sa se raceasca de tot.
Proportia este de 200 gr zahar la 250 ml apa.
Aduceti la fierbere si lasati pe foc pana se dizolva zaharul, dupa care lasati deoparte sa se raceasca de tot.
Ingrediente
- 8 frunze patrunjel
- 20 ml zeama de lime
- 20 ml sirop simplu
- gheata (cuburi + zdrobita)
- 45 ml gin
- 30 ml apa minerala rece
- 1 felie lime
Mod de preparare
Zdrobiti patrunjelul intr-un shaker, impreuna cu zeama de lime si sirop (rece).
Adaugati cuburi de gheata si gin si agitati bine.
Strecurati in pahare joase, umplute cu gheata zdrobita.v Adaugati apa minerala, amestecati si ornati cu o felie de lime.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Adaugati cuburi de gheata si gin si agitati bine.
Strecurati in pahare joase, umplute cu gheata zdrobita.v Adaugati apa minerala, amestecati si ornati cu o felie de lime.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1996
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Gin cu patrunjel:
Postat de Liana Hardt pe data de 2016-06-20
Daca ti-a placut reteta Gin cu patrunjel, aboneaza-te la RSS-ul de
Bauturi::Cocktail-uri pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Daca fructul tau preferat este rodia, atunci sigur iti va placea acest cocktail. Din numai 3 ingrediente poti prepara o bautura aromata, cu o culoare atragatoare. Nu uita sa-ti cumperi un shaker pentr
Rasfata-te cu un cocktail aromat! Dupa o zi sau o saptamana mai grea, este exact ceea ce iti trebuie. Savureaza-l in timp ce te uiti la filmul preferat!
Obtineti 2 paharute racoritoare, perfecte in serile din debutul toamnei.
O bautura racoritoare amaruie, care poate fi indulcita cu zahar, dupa gust.
Sarbatoriti onomastica sau ziua de nastere cu un martini care are gust de... tort!
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita