Dulciuri
Fursecuri cu rubarba
Puteti inlocui rubarba cu afine sau stafide, cum preferati sau aveti la indemana.
Ingrediente
- 250 gr faina
- 100 gr zahar
- 2 lingurite praf de copt
- 60 gr unt rece
- 50 gr rubarba tocata fin
- 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
- 150 ml lapte
- 1 ou mare
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius si tapetati o tava cu hartie de copt.
Amestecati intr-un castron faina cu zaharul si praful de copt.
Adaugati untul rece maruntit si amestecati.
Incorporati rubarba tocata si coaja rasa de portocala.
Bateti oul cu lapte si amestecati-l usor in compozitia de faina.
Luati cate o lingura de aluat si puneti-o in tava de copt, la distanta de 5 cm una de alta.
Dati la cuptor 10-15 minute.
Obtineti 10 fursecuri marisoare, pe care le puteti congela si le reincalziti cand aveti invitati pe neasteptate.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Amestecati intr-un castron faina cu zaharul si praful de copt.
Adaugati untul rece maruntit si amestecati.
Incorporati rubarba tocata si coaja rasa de portocala.
Bateti oul cu lapte si amestecati-l usor in compozitia de faina.
Luati cate o lingura de aluat si puneti-o in tava de copt, la distanta de 5 cm una de alta.
Dati la cuptor 10-15 minute.
Obtineti 10 fursecuri marisoare, pe care le puteti congela si le reincalziti cand aveti invitati pe neasteptate.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1846
Postat de Liana Hardt pe data de 2016-07-01
Daca ti-a placut reteta Fursecuri cu rubarba, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun