Feluri de mancare
Pui picant cu parmezan
Serviti cu o portie de orez si salata preferata.
Ingrediente
- 4 jumatati piept de pui fara os
- 30 gr faina
- 50 gr parmezan ras
- 2 lingurite boia de ardei
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru
- 1 ou batut
- 30 ml lapte
- 60 gr unt topit
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti o tava de copt intinsa.
Amestecati faina cu parmezan, boia de ardei, sare si piper.
In alt castron, bateti oul cu lapte.
Inmuiati bucatile de pui in ou si dati-le apoi prin amestecul de faina si parmezan.
Puneti in tava de copt si stropiti uniform cu untul topit.
Dati la cuptor 1 ora si 15 minute.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Amestecati faina cu parmezan, boia de ardei, sare si piper.
In alt castron, bateti oul cu lapte.
Inmuiati bucatile de pui in ou si dati-le apoi prin amestecul de faina si parmezan.
Puneti in tava de copt si stropiti uniform cu untul topit.
Dati la cuptor 1 ora si 15 minute.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1226
Postat de Liana Hardt pe data de 2016-07-22
Daca ti-a placut reteta Pui picant cu parmezan, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun