Feluri de mancare
Salata de paste cu sos de rosii
Castravetii si ardeii grasi sunt doar o sugestie pentru aceasta salata. La fel de bine, o puteti incerca si cu ceapa, telina, ridichi...
Ingrediente
- 350 gr penne, fierte si racite
- 1/2 castravete mare, taiat cubulete
- 2 ardei grasi (rosu + verde), feliati in fasii mici
- un pumn de masline negre, fara samburi
Pentru sos: - 600 gr rosii, tocate
- 1 felie groasa de paine alba
- 10 catei de usturoi, curatati
- 500 ml ulei de masline
- 1 ou mare
- sare, dupa gust
Pentru servit: - 2 oua fierte tari, feliate in 4
- ulei de masline
Mod de preparare
Amestecati bine pastele fierte cu castravete, ardei gras si masline.
Mixati oul cu ulei de masline in blender sau robotul de bucatarie pana se ingroasa.
Adaugati restul ingredientelor pentru sos si pasati pana obtineti o compozitie cat mai fina.
Turnati sosul peste salata de paste si amestecati usor.
Ornati cu felii de ou fiert si stropiti cu putin ulei de masline inainte de a servi.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Mixati oul cu ulei de masline in blender sau robotul de bucatarie pana se ingroasa.
Adaugati restul ingredientelor pentru sos si pasati pana obtineti o compozitie cat mai fina.
Turnati sosul peste salata de paste si amestecati usor.
Ornati cu felii de ou fiert si stropiti cu putin ulei de masline inainte de a servi.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1401
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Salata de paste cu sos de rosii:
Postat de Liana Hardt pe data de 2016-08-22
Daca ti-a placut reteta Salata de paste cu sos de rosii, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Pizza si paste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In curand se termina programul de munca pe ziua aceasta si stii ca trebuie sa gatesti imediat ce ajungi acasa, dar esti in pana de idei? Iti recomandam o portie de paste carbonara.
Bucurati-va de o pizza autentica, integrand, in acelasi timp, mai multe legume in alimentatie.
Sosul marinara picant este ideal pentru preparatele cu paste.
Pastele pot fi hranitoare si fara carne, iar pentru un plus de aroma puteti prepara legumele la cuptor in loc sa le fierbeti.
Pesto din broccoli este minunat pentru preparatele cu paste.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun