Dulciuri
Mousse de dovleac
Un desert de toamna care nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Ingrediente
- 250 ml frisca lichida
- 90 gr crema de branza
- 150 gr zahar brun
- 1 lingurita mix de condimente pentru placinta (scortisoara, nucsoara, ghimbir, cuisoare)
- 1/4 lingurita sare
- 450 gr dovleac copt, taiat cubulete
Mod de preparare
Bateti frisca spuma si dati la rece.
Mixati crema de branza cu zahar brun, condimente si sare, la viteza medie, aprox. 2 minute, pana devine cremoasa si fina.
La viteza mica, incorporati dovleacul copt.
Cu o spatula de silicon, incorporati 2 cani de frisca in piureul de dovleac.
Transferati spuma de dovleac in 8 cupe de desert si ornati cu cate o lingura de frisca.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Mixati crema de branza cu zahar brun, condimente si sare, la viteza medie, aprox. 2 minute, pana devine cremoasa si fina.
La viteza mica, incorporati dovleacul copt.
Cu o spatula de silicon, incorporati 2 cani de frisca in piureul de dovleac.
Transferati spuma de dovleac in 8 cupe de desert si ornati cu cate o lingura de frisca.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1459
Postat de Liana Hardt pe data de 2016-10-07
Daca ti-a placut reteta Mousse de dovleac, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun