Feluri de mancare
Macaroane prajite
Macaroanele obisnuite sunt foarte bune, insa cele prajite sunt cu adevarat delicioase!
Ingrediente
- 300 gr macaroane
- o ceapa medie, feliata
- 2 lingurite usturoi maruntit
- 300 gr carne de vita taiata marunt
- 200 gr amestec de legume, decongelat
- 1 lingurita pudra de curry
- 1 lingura ulei pentru prajit
- 100 ml sos de rosii
- 45 ml sos de soia
- 2 lingurite de zahar
- sare si piper
Mod de preparare
Fierbeti pastele tinand cont de instructiunile de pe pachet. Lasati deoparte.
Incingeti ulei intr-o tigaie, la foc mediu.
Prajiti ceapa pentru un minut, apoi adaugati carnea.
Presarati pudra de curry si lasati pe foc pana cand carnea se rumeneste.
Adaugati usturoiul si legumele si lasati pe foc pana cand s-au gatit.
Reduceti flacara si adaugati macaroanele, amestecand bine.
Intr-un castron, amestecati sosul de rosii, sosul de soia si zaharul.
Turnati in tigaie si amestecati bine, pana imbracati macaroanele uniform.
Asezonati dupa gust si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Incingeti ulei intr-o tigaie, la foc mediu.
Prajiti ceapa pentru un minut, apoi adaugati carnea.
Presarati pudra de curry si lasati pe foc pana cand carnea se rumeneste.
Adaugati usturoiul si legumele si lasati pe foc pana cand s-au gatit.
Reduceti flacara si adaugati macaroanele, amestecand bine.
Intr-un castron, amestecati sosul de rosii, sosul de soia si zaharul.
Turnati in tigaie si amestecati bine, pana imbracati macaroanele uniform.
Asezonati dupa gust si serviti.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2537
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-10-12
Daca ti-a placut reteta Macaroane prajite, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Pizza si paste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In curand se termina programul de munca pe ziua aceasta si stii ca trebuie sa gatesti imediat ce ajungi acasa, dar esti in pana de idei? Iti recomandam o portie de paste carbonara.
Bucurati-va de o pizza autentica, integrand, in acelasi timp, mai multe legume in alimentatie.
Sosul marinara picant este ideal pentru preparatele cu paste.
Pastele pot fi hranitoare si fara carne, iar pentru un plus de aroma puteti prepara legumele la cuptor in loc sa le fierbeti.
Pesto din broccoli este minunat pentru preparatele cu paste.
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun