Dulciuri
Biscuiti cu ciocolata si dovleac
Biscuitii cu ciocolata sunt preferatii tuturor, insa atunci cand adaugam si putin dovleac, ei devin cu totul speciali!
Ingrediente
- 250 gr dovleac copt si pasat
- 150 gr zahar
- 125 ml ulei de rapita
- 1 ou batut
- 250 gr faina
- 2 lingurite praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- un praf de sare
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 5 ml lapte
- fulgi de ciocolata
- 5 ml esenta de vanilie
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Dizolvati bicarbonatul de sodiu in lapte si lasati deoparte.
Intr-un castron mare, amestecati dovleacul, zaharul, uleiul, vanilia si oul.
Intr-un bol mic, amestecati faina, praful de copt, scortisoara si sarea.
Adaugati in amestecul cu dovleac si incorporati.
Puneti si amestecul de bicarbonat de sodiu.
Presarati fulgii de ciocolata.
Folosind o lingura, formati biscuitii si puneti-i in tava de copt, la distanta unul fata de celalalt.
Puneti la cuptor pentru 12-15 minute, sau pana cand biscuitii sunt gata.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Dizolvati bicarbonatul de sodiu in lapte si lasati deoparte.
Intr-un castron mare, amestecati dovleacul, zaharul, uleiul, vanilia si oul.
Intr-un bol mic, amestecati faina, praful de copt, scortisoara si sarea.
Adaugati in amestecul cu dovleac si incorporati.
Puneti si amestecul de bicarbonat de sodiu.
Presarati fulgii de ciocolata.
Folosind o lingura, formati biscuitii si puneti-i in tava de copt, la distanta unul fata de celalalt.
Puneti la cuptor pentru 12-15 minute, sau pana cand biscuitii sunt gata.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1690
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-10-19
Daca ti-a placut reteta Biscuiti cu ciocolata si dovleac, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata