Feluri de mancare
Paste cu carne si broccoli la cuptor
Pastele sunt mai sanatoase atunci cand contin atat proteine, cat si fibre.
Ingrediente
- 300 gr paste
- 2 broccoli, taiati in buchetele
- 450 gr carne (pui sau vita) tocata
- 4 linguri smantana de gatit
- 120 gr cascaval ras
Mod de preparare
Puneti la fiert un vas cu apa sarata. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Adaugati si broccoli in ultimele 2 minute de fierbere. Strecurati.
Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti carnea, pana cand se rumeneste. Adaugati sare.
Amestecati carnea, pastele, broccoli si smantana in oala cu paste. Transferati intr-un vas pentru cuptor.
Puteti pastra la frigider pana cand doriti sa le coaceti.
Cand sunteti gata sa le pregatiti, preincalziti cuptorul la 180 C.
Presarati cascavalul pe deasupra si dati la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand cascavalul s-a topit.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Adaugati si broccoli in ultimele 2 minute de fierbere. Strecurati.
Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti carnea, pana cand se rumeneste. Adaugati sare.
Amestecati carnea, pastele, broccoli si smantana in oala cu paste. Transferati intr-un vas pentru cuptor.
Puteti pastra la frigider pana cand doriti sa le coaceti.
Cand sunteti gata sa le pregatiti, preincalziti cuptorul la 180 C.
Presarati cascavalul pe deasupra si dati la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana cand cascavalul s-a topit.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1573
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-11-21
Daca ti-a placut reteta Paste cu carne si broccoli la cuptor, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Pizza si paste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In curand se termina programul de munca pe ziua aceasta si stii ca trebuie sa gatesti imediat ce ajungi acasa, dar esti in pana de idei? Iti recomandam o portie de paste carbonara.
Bucurati-va de o pizza autentica, integrand, in acelasi timp, mai multe legume in alimentatie.
Sosul marinara picant este ideal pentru preparatele cu paste.
Pastele pot fi hranitoare si fara carne, iar pentru un plus de aroma puteti prepara legumele la cuptor in loc sa le fierbeti.
Pesto din broccoli este minunat pentru preparatele cu paste.
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun