Dulciuri
Desert cu ovaz, unt de arahide si ciocolata
Combinatia clasica de ciocolata si unt de arahide nu da gres niciodata.
Ingrediente
- 65 gr faina
- 60 gr cacao
- 70 gr zahar pudra
- 45 gr ovaz
- 50 gr zahar brun
- 45 ml ulei de masline
- 30 ml cafea rece
- 125 gr unt de arahide
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 175 C. Ungeti o tava si puneti hartie de copt pe fundul acesteia.
Amestecati faina cu cacao si zaharul pudra.
Adaugati ovazul, zaharul brun, uleiul de masline, cafeaua si untul de arahide, amestecand bine pana cand se combina toate ingredientele (aluatul va fi foarte tare).
Puneti compozitia in tava de copt si presati bine, astfel incat sa se aseze uniform.
Coaceti timp de 30 de minute.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Amestecati faina cu cacao si zaharul pudra.
Adaugati ovazul, zaharul brun, uleiul de masline, cafeaua si untul de arahide, amestecand bine pana cand se combina toate ingredientele (aluatul va fi foarte tare).
Puneti compozitia in tava de copt si presati bine, astfel incat sa se aseze uniform.
Coaceti timp de 30 de minute.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1446
Postat de Andreea Utza pe data de 2016-12-16 Nota: 3,00 din 1 voturi.
Daca ti-a placut reteta Desert cu ovaz, unt de arahide si ciocolata, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Prajituri pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Rasfat pentru doua zile libere! Iata reteta pe care o poti pregati persoanei iubite, cu ocazia Dragobetelui. Noteaza-ti reteta pentru ca diseara sau maine sa o prepari si tu.
O prajitura simpla, dar de efect, perfecta pentru weekend.
Mango este un fruct exotic dulce, perfect pentru un desert cremos, fara coacere!
Aceasta prajitura cu consistenta lipicioasa este extrem de usor de preparat!
Serviti aceasta prajitura pufoasa cu o cupa de inghetata de vanilie.
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun