Feluri de mancare
Dorada mediteraneana
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Ingrediente
- 400 gr dorada (o bucata)
- 50 gr masline Kalamata
- 60 gr rosii cherry
- 5 catei de usturoi
- 3-4 felii de lamaie
- sare si piper dupa gust
- rozmarin
- 100 ml supa de peste
- 50 ml vin alb
- 50 ml ulei
- 10 gr patrunjel
- 20 gr unt
Mod de preparare
Se prajeste bine dorada, pe ambele parti, in ulei de masline.
Se adauga rosii cherry, masline Kalamata si felii de lamaie.
Se stropeste total cu vin alb si supa de peste.
Se adauga untul taiat cubulete si se condimenteaza cu patrunjel, piper, sare, rozmarin si usturoi.
Se serveste alaturi de o felie de lamaie si un pahar cu vin alb.
Pofta buna!
Se adauga rosii cherry, masline Kalamata si felii de lamaie.
Se stropeste total cu vin alb si supa de peste.
Se adauga untul taiat cubulete si se condimenteaza cu patrunjel, piper, sare, rozmarin si usturoi.
Se serveste alaturi de o felie de lamaie si un pahar cu vin alb.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1772
Postat de Gama pe data de 2016-12-19
Daca ti-a placut reteta Dorada mediteraneana, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Incercati o combinatie inedita de halibut cu sos salsa delicios, Pico de Gallo.
Un preparat foarte simplu, dar deosebit, ideal pentru o seara de weekend.
Servite turtitele calde cu sos dulce-acrisor sau sos chili, dupa preferinte. Se pot prepara si in baie de ulei, dar varianta la cuptor este mult mai sanatoasa.
Somonul la gratar sau la cuptor merge de minune cu lamaie, portocale, capere si patrunjel...
Pentru un plus de savoare, pestele la cuptor se prepara cu putina menta proaspata.
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI

Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline