Feluri de mancare
Sos marinara picant
Sosul marinara picant este ideal pentru preparatele cu paste.
Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 lingurita pudra de chili
- 4-5 linguri usturoi tocat marunt
- 1 kg rosii proaspete
- 2 ardei grasi, tocati
- 1 lingurita busuioc
- 1 lingurita oregano
- 2 lingurite zahar brun
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Puneti uleiul de masline intr-o tigaie mare.
Adaugati ceapa si gatiti la foc mediu timp de 10 minute, sau pana cand ceapa este translucida.
Adaugati usturoiul maruntit si pudra de chili si gatiti inca 1-2 minute.
Adaugati rosiile taiate marunt, ardeii, condimentele si gatiti timp de 30 de minute, amestecand ocazional.
Gatiti pana cand rosiile sunt suculente si moi. Serviti cald, peste o portie de paste.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Adaugati ceapa si gatiti la foc mediu timp de 10 minute, sau pana cand ceapa este translucida.
Adaugati usturoiul maruntit si pudra de chili si gatiti inca 1-2 minute.
Adaugati rosiile taiate marunt, ardeii, condimentele si gatiti timp de 30 de minute, amestecand ocazional.
Gatiti pana cand rosiile sunt suculente si moi. Serviti cald, peste o portie de paste.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 1739
Postat de Andreea Utza pe data de 2017-01-20
Daca ti-a placut reteta Sos marinara picant, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Pizza si paste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In curand se termina programul de munca pe ziua aceasta si stii ca trebuie sa gatesti imediat ce ajungi acasa, dar esti in pana de idei? Iti recomandam o portie de paste carbonara.
Bucurati-va de o pizza autentica, integrand, in acelasi timp, mai multe legume in alimentatie.
Pastele pot fi hranitoare si fara carne, iar pentru un plus de aroma puteti prepara legumele la cuptor in loc sa le fierbeti.
Pesto din broccoli este minunat pentru preparatele cu paste.
O reteta simpla si eleganta, perfecta pentru o cina rapida, dar speciala.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun