Dulciuri
Fursecuri cu ciocolata si cocos
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Ingrediente
- 225 gr unt
- 200 gr zahar pudra
- 110 gr zahar brun
- 2 oua
- 5 ml esenta de vanilie
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita sare
- 340 gr fulgi de ciocolata
- 150 gr fulgi de cocos
- 2 picaturi esenta de cocos (optional)
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 190 C.
Intr-un castron mare, amestecati untul, fulgii de cocos, esenta de cocos, zaharul brun si zaharul pudra, pana cand obtineti o consistenta usoara si pufoasa.
Adaugati ouale pe rand si bateti, apoi puneti esenta de vanilie.
Amestecati separat faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea.
Adaugati in amestecul anterior. Integrati fulgii de ciocolata in amestec.
Folosind o lingura, formati fursecurile si asezati pe o tava cu hartie de copt.
Coaceti timp de 8-10 minute. Lasati la racit.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Intr-un castron mare, amestecati untul, fulgii de cocos, esenta de cocos, zaharul brun si zaharul pudra, pana cand obtineti o consistenta usoara si pufoasa.
Adaugati ouale pe rand si bateti, apoi puneti esenta de vanilie.
Amestecati separat faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea.
Adaugati in amestecul anterior. Integrati fulgii de ciocolata in amestec.
Folosind o lingura, formati fursecurile si asezati pe o tava cu hartie de copt.
Coaceti timp de 8-10 minute. Lasati la racit.
Foto: Cookipedia
Pofta buna!
Vizualizari: 2772
Postat de Andreea Utza pe data de 2017-01-30
Daca ti-a placut reteta Fursecuri cu ciocolata si cocos, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile crocante cu smochine si muguri de pin sunt un desert perfect.
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita