Dulciuri
Briose Irish Coffee
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Ingrediente
- Pentru 9 briose:
- 130 gr faina de grau
- 130 gr faina de ovaz
- 300 gr zahar
- 2 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 250 gr iaurt indulcit cu miere
- 2 linguri whiskey
- 1/2 lingura cafea instant
- 2 linguri cacao
- 80 ml ulei de rapita
- 2 oua
- 9 bezele (marshmallow)
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 190 C.
Amestecati iaurtul, whiskey-ul, cafeaua, cacao, uleiul si ouale.
Adaugati faina, zaharul, praful de copt si sarea si amestecati. Turnati in forme pentru briose.
Puneti cate o bezea peste fiecare briosa, apasand usor.
Coaceti timp de 17-20 de minute sau pana cand briosele sunt gata. Lasati sa se raceasca.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Amestecati iaurtul, whiskey-ul, cafeaua, cacao, uleiul si ouale.
Adaugati faina, zaharul, praful de copt si sarea si amestecati. Turnati in forme pentru briose.
Puneti cate o bezea peste fiecare briosa, apasand usor.
Coaceti timp de 17-20 de minute sau pana cand briosele sunt gata. Lasati sa se raceasca.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Vizualizari: 3076
Postat de Andreea Utza pe data de 2017-02-01
Daca ti-a placut reteta Briose Irish Coffee, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Fursecurile crocante cu smochine si muguri de pin sunt un desert perfect.
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
portocale bune|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul