Salate, garnituri si aperitive
Aperitiv cu branza de capra si Kaki
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Ingrediente
- 125 gr branza moale de capra cu verdeata
- 4 fructe Kaki (taiate pe lungime, in 12 fasii foarte subtiri)
- 65 gr migdale, tocate fin
- otet balsamic (pentru servire)
Mod de preparare
Amesteca jumatate din cantitatea de migdale cu branza de capra.Imparte compozitia obtinuta in 6 parti egale.
Modeleaza-le intre palme, sub forma de bilute.
Pune cate o biluta cu crema intre doua felii de Kaki, apoi apasa usor (trebuie sa se aplatizeze putin).
Trece "sandvisurile" prin restul de migdale, apoi pune-le pe un platou si baga-le in frigider pentru cel putin 10 minute. Este foarte bine si daca le lasi peste noapte la rece.
Taie fiecare gustare in doua, daca doresti.
Inainte de a le servi, stropeste-le cu putin otet balsamic.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Modeleaza-le intre palme, sub forma de bilute.
Pune cate o biluta cu crema intre doua felii de Kaki, apoi apasa usor (trebuie sa se aplatizeze putin).
Trece "sandvisurile" prin restul de migdale, apoi pune-le pe un platou si baga-le in frigider pentru cel putin 10 minute. Este foarte bine si daca le lasi peste noapte la rece.
Taie fiecare gustare in doua, daca doresti.
Inainte de a le servi, stropeste-le cu putin otet balsamic.
Foto: Flickr
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2782
Postat de Alina Tibichi pe data de 2017-02-06
Daca ti-a placut reteta Aperitiv cu branza de capra si Kaki, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii! Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Daca iti place humusul la nebunie, noteaza repede aceasta reteta. Prepararea ei nu-ti va lua mai mult de 5 minute. Fasolea edamame este folosita cu precadere in bucataria chinezeasca, dar o regasim si
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul