Feluri de mancare
Lasagna cu carne de curcan si mozzarella
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata.
Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfundabile.
Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfundabile.
Ingrediente
- 450 gr carne de curcan
- 1 buc. ardei gras rosu, taiat in bucatele
- 1 ceapa alba mare, tocata marunt
- 2 catei de usturoi maruntiti
- 1 lingurita seminte de fenicul
- 2 oua
- 250 gr ciuperci
- cateva frunze de patrunjel
- piper negru
- sare
- 230 gr branza de vaci
- 230 gr mozzarella proaspata, scursa si taiata in cubulete
- 230 gr parmezan dat pe razatoare
- 9 foi de lasagna (gatite conform instructiunilor de pe ambalaj)
- 500 gr sos pentru paste
Mod de preparare
Incinge cuptorul la 175 de grade Celsius.
Prajeste carnea intr-o tigaie mai adanca, pe ambele parti.
Dupa ce isi schimba culoarea, adauga ardeiul, ceapa, usturoiul, semintele de fenicul si ciupercile spalate si taiate in bucati mai mici. Potriveste de sare si piper si lasa totul la foc potrivit.
Cand legumele incep sa se inmoaie, adauga sosul pentru paste, amesteca, pune capacul pe vas si lasa sa fiarba la foc mai mic.
Intre timp, mixeaza usor branza cu ouale. Pune compozitia deoparte.
Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de copt dreptunghiulara si intinde in ea 3 foi de lasagna.
Acopera cu o treime din branza, o treime din mixul cu carne si sos, cateva frunze de patrunjel maruntite, apoi o treime din mozzarella si o treime din parmezan.
Repeta procedeul de inca doua ori.
Baga tava in cuptor. Daca vrei ca parmezanul de deasupra sa se rumeneasca, mareste temperatura cuptorului dupa 30 de minute si mai tine lasagna inauntru pana la 5 minute.
Lasa preparatul sa se raceasca in jur de 10 minute, inainte de a-l portiona.
Pofta buna!
Prajeste carnea intr-o tigaie mai adanca, pe ambele parti.
Dupa ce isi schimba culoarea, adauga ardeiul, ceapa, usturoiul, semintele de fenicul si ciupercile spalate si taiate in bucati mai mici. Potriveste de sare si piper si lasa totul la foc potrivit.
Cand legumele incep sa se inmoaie, adauga sosul pentru paste, amesteca, pune capacul pe vas si lasa sa fiarba la foc mai mic.
Intre timp, mixeaza usor branza cu ouale. Pune compozitia deoparte.
Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de copt dreptunghiulara si intinde in ea 3 foi de lasagna.
Acopera cu o treime din branza, o treime din mixul cu carne si sos, cateva frunze de patrunjel maruntite, apoi o treime din mozzarella si o treime din parmezan.
Repeta procedeul de inca doua ori.
Baga tava in cuptor. Daca vrei ca parmezanul de deasupra sa se rumeneasca, mareste temperatura cuptorului dupa 30 de minute si mai tine lasagna inauntru pana la 5 minute.
Lasa preparatul sa se raceasca in jur de 10 minute, inainte de a-l portiona.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 3042
Postat de Alina Tibichi pe data de 2017-02-20
Daca ti-a placut reteta Lasagna cu carne de curcan si mozzarella, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Aceasta este una dintre cele mai populare mancaruri din lume. Provine din bucataria indiana, este usor de preparat si are un gust care te va cuceri de la prima gustare.
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI

Lemn dulce
Lemnul dulce este o planta din familia fabaceae, inrudita cu fasolea, ale carei radacini sunt comest...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun