Salate, garnituri si aperitive
Gustare cu fasole si rosii coapte
O reteta care nu necesita cunostinte temeinice de gatit, dar cu care iti poti impresiona invitatii!
Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Sfat: cand mergi la cumparaturi, cauta rosii Red Grape. Sunt parfumate si foarte dulci.
Ingrediente
- 30 rosii Red Grape
- 30 cosulete pentru mini-tarte
- 3 linguri ulei de masline
- 4-5 crengute cimbru
- 1 lingurita frunze de cimbru maruntite
- 3 catei de usturoi zdrobiti
- 540 gr fasole alba (la conserva)
- piper negru
sare
- 120 ml vin alb sau apa
Mod de preparare
Coace cosuletele conform instructiunilor de pe pachet.
Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pune rosiile intregi, dar spalate bineinteles, intr-o tava non-aderenta.
Stropeste-le cu 2 linguri de ulei, apoi presara putina sare peste ele si decoreaza-le cu crengutele de cimbru.
Baga tava in cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand coaja rosiilor incepe sa crape. Scoate-o apoi si las-o deoparte.
Rumeneste usor usturoiul intr-o lingura de ulei de masline.
In momentul in care bucatelele de usturoi incep sa se inmoaie, pune in tigaie fasolea scursa si clatita in prealabil. Amesteca din cand in cand.
Cand boabele de fasole incep sa crape, incorporeaza vinul / apa si frunzele de cimbru.
Ia vasul de pe foc in momentul in care s-a evaporat aproape tot lichidul si trece compozitia prin robotul de bucatarie. Daca ti se pare ca e prea uscata, mai pune putin vin.
Umple cosuletele cu acest mix, apoi decoreaza-l pe fiecare cu cate o rosie coapta.
Pofta buna!
Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pune rosiile intregi, dar spalate bineinteles, intr-o tava non-aderenta.
Stropeste-le cu 2 linguri de ulei, apoi presara putina sare peste ele si decoreaza-le cu crengutele de cimbru.
Baga tava in cuptor pentru aproximativ 30 de minute sau pana cand coaja rosiilor incepe sa crape. Scoate-o apoi si las-o deoparte.
Rumeneste usor usturoiul intr-o lingura de ulei de masline.
In momentul in care bucatelele de usturoi incep sa se inmoaie, pune in tigaie fasolea scursa si clatita in prealabil. Amesteca din cand in cand.
Cand boabele de fasole incep sa crape, incorporeaza vinul / apa si frunzele de cimbru.
Ia vasul de pe foc in momentul in care s-a evaporat aproape tot lichidul si trece compozitia prin robotul de bucatarie. Daca ti se pare ca e prea uscata, mai pune putin vin.
Umple cosuletele cu acest mix, apoi decoreaza-l pe fiecare cu cate o rosie coapta.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 2931
Postat de Alina Tibichi pe data de 2017-02-22
Daca ti-a placut reteta Gustare cu fasole si rosii coapte, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Aperitive pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Gustoase si usor de facut! Aceste rosii umplute nu necesita cine stie ce experienta in ale gatitului, dar nici multe ingrediente. Dimpotriva, le poti pregati cu ce ai prin bucatarie. Ti le recomandam
Azi iti prezentam o reteta rapida si delicioasa, pentru micul dejun. Din numai cateva ingrediente vei pregati o masa pe cinste. Felul in care arata sigur te va convinge!
Sunt foarte usor de facut si numai bune de servit atat cu ocazia unei mese in familie, ori cand organizezi o mica petrecere.
Aroma usor picanta a branzei de capra si gustul dulce al fructelor Kaki fac din acest aperitiv o gustare perfecta pentru o petrecere, dar si pentru un weekend in care vrei sa te rasfeti.
Daca iti place humusul la nebunie, noteaza repede aceasta reteta. Prepararea ei nu-ti va lua mai mult de 5 minute. Fasolea edamame este folosita cu precadere in bucataria chinezeasca, dar o regasim si
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun