Feluri de mancare
Ciocanele de pui cu bere
Dificultate: usor
Pentru ca sunt o mare fana carnii de pui, caut mereu noi metode de a o prepara, folosind uneori ingrediente cat mai neasteptate. In acest sens iti impartatesc noua mea descoperire: ciocanele de pui cu bere.
Ingrediente
- 8 ciocanele de pui
- 1 mar
- 3 ciuperci albe
- 300 ml bere
- cimbru si rozmarin uscat
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Pregateste ciocanelele. Cresteaza-le in doua sau trei locuri, in functie de cat de mari sunt.
Pune-le intr-o tava cu 2 linguri de ulei. Asaza in fiecare crestatura cate o felie subtire de mar si una de ciuperca.
Sareaza, condimenteaza, apoi toarna cu grija berea. Da la cuptor pentru jumatate de ora!
Sunt foarte bune si crocante si merg perfect langa un pahar de bere rece!
Pofta buna!
Sareaza, condimenteaza, apoi toarna cu grija berea. Da la cuptor pentru jumatate de ora!
Sunt foarte bune si crocante si merg perfect langa un pahar de bere rece!
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 15533
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2009-06-12 Nota: 7,53 din 19 voturi.
Daca ti-a placut reteta Ciocanele de pui cu bere, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu carne pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Reteta noastra pentru weekend: drob din carne de vita. Este accesibila inclusiv gospodinelor incepatoare! Preparatul arata foarte bine si are un gust ce-ti va rasfata, cu siguranta, papilele gustative
Pregateste si serveste! Iata o reteta usoara pentru pranzul de astazi. Putina carne, cateva legume, puse in tigaie, alaturi de supa si un minunat sos marinara, si e gata masa de la amiaza. Gustul minu
Rasfata-ti papilele gustative cu o delicioasa lasagna! Sigur ai mai mancat lasagna pana acum, dar ca cea din imagine, niciodata. Aroma data de semintele de fenicul si gustul legumelor o fac inconfunda
Uite la ce reteta ne-am gandit noi pentru pranz si cina. Este usor de preparat si nu ai nevoie de multe ingrediente. Daca nu obisnuiesti sa mananci picant, poti elimina fulgii de ardei iute. Gustul pr
Reteta aceasta te salveaza ori de cate ori nu stii ce sa mai pregatesti bun pentru ai tai. Cu doar cateva ingrediente poti prepara ceva gustos si satios. Iar daca iti place sa mananci mai picant, treb
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita