Dulciuri
Chec cu ciocolata alba si visine
Dificultate: mediu
Daca nu ai inspiratie ce desert sa pregatesti pentru o dupa amiaza de weekend in doi, iti sugerez sa prepari acest chec cu cicolata alba si visine.
Ingrediente
- 160 g de faina
- 3 oua
- 1 praf de copt
- 125 g unt
- 125 g zahar
- 200 g de visine fara samburi
- 80 g ciocolata alba
Mod de preparare
Taie bucati mici ciocolata alba. Scoate samburii de la visine si lasa-le la scurs.
Amesteca zaharul cu ouale timp de 3 minute cu mixerul . Adauga faina si praful de copt si amesteca din nou.
Preincalzeste intre timp cuptorul.
Adauga untul in aluat si amesteca din nou.
Varsa visinele si ciocolata si omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Rastoarna aluatul intr-o forma de chec sau in alte forme decorative. Pune forma de chec la cuptor timp de 35 de minute la foc mediu.
Lasa checul sa se raceasca, scoateti-l din tava si pudreaza-l cu zahar.
Pofta buna!
Amesteca zaharul cu ouale timp de 3 minute cu mixerul . Adauga faina si praful de copt si amesteca din nou.
Preincalzeste intre timp cuptorul.
Adauga untul in aluat si amesteca din nou.
Varsa visinele si ciocolata si omogenizeaza cu o lingura de lemn.
Rastoarna aluatul intr-o forma de chec sau in alte forme decorative. Pune forma de chec la cuptor timp de 35 de minute la foc mediu.
Lasa checul sa se raceasca, scoateti-l din tava si pudreaza-l cu zahar.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 20381
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2009-07-31 Nota: 6,60 din 10 voturi.
Daca ti-a placut reteta Chec cu ciocolata alba si visine, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Prajituri pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Rasfat pentru doua zile libere! Iata reteta pe care o poti pregati persoanei iubite, cu ocazia Dragobetelui. Noteaza-ti reteta pentru ca diseara sau maine sa o prepari si tu.
O prajitura simpla, dar de efect, perfecta pentru weekend.
Mango este un fruct exotic dulce, perfect pentru un desert cremos, fara coacere!
Aceasta prajitura cu consistenta lipicioasa este extrem de usor de preparat!
Serviti aceasta prajitura pufoasa cu o cupa de inghetata de vanilie.
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
portocale bune|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul