Feluri de mancare
Orez cu ton
Iti prezint poate cea mai usoara reteta posibila, cu care te poti delecta oricand ai chef de ceva delicios si lejer.
Ingrediente
- o conserva de ton
- o cana de orez
- un ardei gras
- zeama de lamaie
- sare si piper
Mod de preparare
Fierbe orezul si apoi scurge-l si lasa-l sa se raceasca. Ardeiul spala-l, curata-l de seminte si taie-l cubulete. Desfa conserva de ton. Stoarce o jumatate de lamaie peste ton.
Dupa ce ai pregatit toate ingredientele, ia un bol in care sa-ti incapa toate. Amesteca-le impreuna adaugand si sosul conservei de ton. Asezoneaza cu sare si piper, iar pentru un plus de savoare si culoare foloseste o ploaie de patrunjel taiat marunt, sau de ce nu, de rozmarin, care se potriveste de minune cu pestele.
Pofta buna!
Dupa ce ai pregatit toate ingredientele, ia un bol in care sa-ti incapa toate. Amesteca-le impreuna adaugand si sosul conservei de ton. Asezoneaza cu sare si piper, iar pentru un plus de savoare si culoare foloseste o ploaie de patrunjel taiat marunt, sau de ce nu, de rozmarin, care se potriveste de minune cu pestele.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 10588
Postat de Raluca Alupoaie pe data de 2009-10-09
Daca ti-a placut reteta Orez cu ton, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Incercati o combinatie inedita de halibut cu sos salsa delicios, Pico de Gallo.
Reteta filmata si preparata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.
Un preparat foarte simplu, dar deosebit, ideal pentru o seara de weekend.
Servite turtitele calde cu sos dulce-acrisor sau sos chili, dupa preferinte. Se pot prepara si in baie de ulei, dar varianta la cuptor este mult mai sanatoasa.
Somonul la gratar sau la cuptor merge de minune cu lamaie, portocale, capere si patrunjel...
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
portocale bune|
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata