Feluri de mancare
Retete de Craciun: Placinta de legume cu ciuperci
Ingrediente
- 450g ciuperci feliate
- 1 ceapa medie, tocata
- 2 bucati zucchini sau dovlecei feliati
- 1 ardei gras tocat
- 3-4 linguri margarina gatit
- sare, usturoi condiment si piper dupa gust
- 1 rosie mare, bine coapta
- 1 cana maioneza
- 1 cana branza mozzarella faramitata
- 1 foaie rotunda de placinta
Mod de preparare
1 Incingeti margarina intr-o tigaie si rumeniti ciupercile, ceapa, dovleceii si ardeiul gras pana incep sa se inmoaie usor; nu tineti prea mult la foc pentru a nu se inmuia prea tare legumele; scurgeti apoi bine legumele si puneti-le separat, intr-un platou; adaugati pe deasupra sare si piper dupa gust
2 Luati foaia de placinta si plasati-o intr-o tava rotunda apoi asezati la fund felii de rosii; peste acestea se plaseaza legumele gatite anterior
3 Branza mozarella si maioneza se amesteca separat si se adauga apoi deasupra legumelor
4 Se da placinta la cuptorul incalzit la 175 de grade pentru 1 ora. Se serveste cald.
Pofta buna!
2 Luati foaia de placinta si plasati-o intr-o tava rotunda apoi asezati la fund felii de rosii; peste acestea se plaseaza legumele gatite anterior
3 Branza mozarella si maioneza se amesteca separat si se adauga apoi deasupra legumelor
4 Se da placinta la cuptorul incalzit la 175 de grade pentru 1 ora. Se serveste cald.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 10830
Postat de Lucia Mihailescu pe data de 2009-12-23
Daca ti-a placut reteta Placinta de legume cu ciuperci, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Mancaruri cu legume pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
O delicioasa reteta pentru pranz! Iti vei rasfata papilele gustative si nici nu vei sta prea mult timp in bucatarie.
Incercati un musli de linte la micul dejun si veti incepe ziua cu multa energie!
O reteta speciala de curry, cu naut si spanac.
Paella este un preparat spaniol foarte gustos, ce merita incercat si in varianta vegetariana cu ceapa si rosii.
Serviti o portie de cartofi gratinati cu legume si 2 feluri de branza frantuzeasca.
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun