Salate, garnituri si aperitive
Salata cu peste afumat
Salata cu peste afumat este o salata satioasa, care merge foarte bine si ca aperitiv. Aceasta salata cu peste afumat are un gust excelent si arata minunat aranjata in straturi.
Ingrediente
- 2-3 morcovi
- 4-5 cartofi
- 2 sfecle rosii
- 4-5 cepe
- 1 peste afumat
- maioneza
Mod de preparare
Fierbem morcovii, cartofii, sfecla si ii dam pe razatoarea mare. Taiem ceapa pestisori si o frecam cu putina sare, apoi o stropim cu otet.
Aranjam salata pe un platou mai adanc sau intr-un castron yena astfel:
stratul 1 – cartofi rasi presarati cu putina sare,
stratul 2 – ceapa stoarsa de otet,
stratul 3 – maioneza,
stratul 4- pestele afumat curatat de piele si oase si taiat suvite,
stratul 5- sfecla rasa,
stratul 6- maioneza,
stratul 7- ceapa,
stratul 8 – morcovul ras,
stratul 9- cartofi,
stratul 10 – maioneza.
Decoram cu morcov si sfecla.
Pofta buna!
Aranjam salata pe un platou mai adanc sau intr-un castron yena astfel:
stratul 1 – cartofi rasi presarati cu putina sare,
stratul 2 – ceapa stoarsa de otet,
stratul 3 – maioneza,
stratul 4- pestele afumat curatat de piele si oase si taiat suvite,
stratul 5- sfecla rasa,
stratul 6- maioneza,
stratul 7- ceapa,
stratul 8 – morcovul ras,
stratul 9- cartofi,
stratul 10 – maioneza.
Decoram cu morcov si sfecla.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 8735
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Salata cu peste afumat:
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2010-03-22 Nota: 10,00 din 1 voturi.
Daca ti-a placut reteta Salata cu peste afumat, aboneaza-te la RSS-ul de
Salate, garnituri si aperitive::Salate cu carne sau peste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Salata cu pui si avocado este foarte satioasa, ideala pentru cina.
Gatiti friptura, DUPA care o lasati la marinat. Marinata va deveni treptat dressing pentru salata.
Serviti aceasta salata calda cu paine prajita.
Aceasta reteta de salata este completata cu un dressing thailandez de exceptie.
Salata de ton se poate prepara si cu maioneza in loc de iaurt degresat, dar se adauga prea multe calorii astfel.
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul