Feluri de mancare
Lipii cu sos bolognez
Ingrediente
- 3 lipii libaneze mici
- 200g carne tocata de vita
- 2 linguri ulei
- 3 linguri ketchup
- 1 salata
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 100g cascaval
- ½ lingurita maghiran uscat
- boia dulce
- sare
- piper
Mod de preparare
Inabusim carnea timp de 1-2 minute cu uleiul si 3-4 linguri cu apa. Adaugam treptat 100ml apa fierbinte, condimente dupa preferinta si fierbem la foc mic pana cand scade. La sfarsit punem ketchupul, saram dupa gust si omogenizam.
Spalam salata verde, frunza cu frunza si o lasam la scurs. Curatam si spalam ardeiul si ceapa. Taiem marunt ceapa, iar ardeiul fasii. Radem fin cascavalul.
Incalzim lipiile in cuptor timp de 1-2 minute. Repartizam pe cele 3 lipii salata, sosul bolognez, ceapa, ardeiul si cascavalul. Intindem umplutura, rulam strans lipiile si le servim imediat.
Daca preferati un sos iute puneti pune in sosul bolognez si ardei iute, iar boiaua dulce se poate inlocui cu boia uite.
Pofta buna!
Spalam salata verde, frunza cu frunza si o lasam la scurs. Curatam si spalam ardeiul si ceapa. Taiem marunt ceapa, iar ardeiul fasii. Radem fin cascavalul.
Incalzim lipiile in cuptor timp de 1-2 minute. Repartizam pe cele 3 lipii salata, sosul bolognez, ceapa, ardeiul si cascavalul. Intindem umplutura, rulam strans lipiile si le servim imediat.
Daca preferati un sos iute puneti pune in sosul bolognez si ardei iute, iar boiaua dulce se poate inlocui cu boia uite.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 5807
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Lipii cu sos bolognez:
Postat de Simona Stefanuca pe data de 2010-06-09
Daca ti-a placut reteta Lipii cu sos bolognez, aboneaza-te la RSS-ul de
Feluri de mancare::Pizza si paste pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
In curand se termina programul de munca pe ziua aceasta si stii ca trebuie sa gatesti imediat ce ajungi acasa, dar esti in pana de idei? Iti recomandam o portie de paste carbonara.
Bucurati-va de o pizza autentica, integrand, in acelasi timp, mai multe legume in alimentatie.
Sosul marinara picant este ideal pentru preparatele cu paste.
Pastele pot fi hranitoare si fara carne, iar pentru un plus de aroma puteti prepara legumele la cuptor in loc sa le fierbeti.
Pesto din broccoli este minunat pentru preparatele cu paste.
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun