Dulciuri
Supa rece de visine
Decorix.ro va ofera sfaturi practice pentru reusita celor mai delicioase retete si va sugereaza produse de mare ajutor in bucatarie, care vor face gatitul o activitate usoara si placuta.
Ingrediente
- 300 gr visine bine coapte, fara codite
- 300 gr rosii curatate de pielita
- 2-3 linguri zahar (dupa gust)
- 100 ml ulei masline (presat la rece)
Mod de preparare
Varsati uleiul in forma de cuburi de gheata, decorati cu frunze de telina si puneti la congelator.
Curatati rosiile de pielita (pentru usurinta scufundati-le in apa clocotita).
Mixati visinele cu rosiile, adaugati zahar (nu neaparat necesar). Daca vreti sa serviti supa si a doua zi, fierbeti compozitia cateva minute.
Varsati compozitia in vase mici: boluri, pahare, cescute si bagati-le la frigider.
In momentul servirii adaugati un cub de ulei inghetat si lasati-l sa se inmoaie putin.
Sfaturi de la Coolinaria
Decorati vasele cu flori mici comestibile, cu patrunjel, cu frunze de telina sau menta verde. Puteti pune si putin piper.
Pofta buna!
Curatati rosiile de pielita (pentru usurinta scufundati-le in apa clocotita).
Mixati visinele cu rosiile, adaugati zahar (nu neaparat necesar). Daca vreti sa serviti supa si a doua zi, fierbeti compozitia cateva minute.
Varsati compozitia in vase mici: boluri, pahare, cescute si bagati-le la frigider.
In momentul servirii adaugati un cub de ulei inghetat si lasati-l sa se inmoaie putin.
Sfaturi de la Coolinaria
Decorati vasele cu flori mici comestibile, cu patrunjel, cu frunze de telina sau menta verde. Puteti pune si putin piper.
Pofta buna!
Te-ar mai putea interesa si:
Vizualizari: 5024
Coolinaria.ro iti recomanda pentru reusita retetei Supa rece de visine:
Postat de Lacramioara Ghigea pe data de 2010-07-02
Daca ti-a placut reteta Supa rece de visine, aboneaza-te la RSS-ul de
Dulciuri::Deserturi diverse pentru a fi notificat cand mai apar articole asemanatoare sau aboneaza-te la newsletter-ul coolinaria.ro cu toate noutatile aparute pe site.

Alte retete
Cand iti este pofta de dulce si nu stii ce sa-ti pregatesti, iti sugeram o reteta de mar caramelizat, cu putina scortisoara. Testeaza reteta si rasfata-ti papilele gustative!
Cu ocazia Zilei Internationale a Jeleurilor (15 februarie), iti recomandam reteta de mai jos. Chiar daca ai putin mai mult de munca decat de obicei, iti garantam ca, la final, vei multumit de rezultat
El Pato Passion este o reteta de desert pe baza de ciocolata, creata de restaurantul El Pato pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Desertul va fi oferit gratuit tuturor cuplurilor ce isi vor sarbat
Briose pufoase si delicioase cu o aroma inconfundabila de Irish Coffee.
Fursecurile cu ciocolata si cocos se prepara usor si sunt extrem de aromate.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata