Craciun
1. Craciun la Bethleem Trebuie sa fii cu adevarat plin de credinta pentru a incerca o astfel de aventura deoarece se stie cam ce atmosfera tensionata,
Cumparaturile pentru masa de Craciun sau cea de Anul Nou sunt destul de diferite de cumparaturile facute in restul anului si de aceea este nevoie mere
Berbec: Bomboane cu nuci, te vor indulci atat de tare incat aproape ca vei deveni dependenta de ele ... asa ca ar fi bine sa ascunzi cateva daca vrei
1 Incingeti margarina intr-o tigaie si rumeniti ciupercile, ceapa, dovleceii si ardeiul gras pana incep sa se inmoaie usor; nu tineti prea mult la foc
1 Curatati pestele si pregatiti-l pentru umplut 2 Preparati acum umplutura punand mai intai ceapa si telina la prajit in ulei timp de 4-5 minute 3 Pes
1 Incalziti cuptorul la 175 grade 2 Amestecati la un loc intr-un recipient mai mic siropul de artar, mustarul, otetul, sosul de soia, sarea si piperul
1 Plasati carnea, ceapa, apa, sarea si piperul intr-o oala si puneti la foc tare pana ce da in clocot, apoi reduceti caldura la moderat si gatiti carn
1 Spalati fasolea sub jet de apa rece, lasati-o la scurs si taiati-i capetele 2 Intr-o tigaie care nu se prinde la gatit, incingeti uleiul la foc mode
1 Incalziti cuptorul la 175 de grade 2 Bateti bine mai intai oul, puneti toate ingredientele apoi la un loc, mai putin sosul de barbecue, si amestecat
1 Plasati fructele intr-un vas mai larg si turnati tot brandy peste ele; amestecati bine ca sa patrunda alcooluul toate fructele, apoi acoperiti cu un
1 Incalziti cuptorul la 175 de grade si plasati gratarul de cuptor in cea mai joasa pozitie 2 Pregatiti o tava de copt de dimensiuni 30X20cm si turnat
1 Incalziti cuptorul la 145 de grade 2 Spalati cozile de homar cu grija, uscati-le si asezati-le apoi pe hartie de bucatarie. Cu ajutorul unui cutit f
1 Intr-un vas de framantat se combina bine drojdia, apa si zaharul. Se acopera apoi si se lasa asa cam 10 minute pana ce observam cum capata o structu
1 Incalziti cuptorul la 165 de grade. 2 Intr-un vas mai larg faceti o crema din zahar si unt si apoi adaugati cate un ou, pe rand, batand crema rezult
1 Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mai larga si adaugati ceapa tocata si usturoiul care trebuie lasate aici pana ce se inmoaie bine. 2 Stinge
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Craciun

Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
spray&
prajituri gem nuca
Spaghete orez reteta
reteta suc portocale iarna
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
Excesul portocale|
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul