Franta
Frecati cochiliile midiilor pentru a le curata bine. Aruncati-le pe cele care sunt deschise inainte de a fi gatite si nu se inchid cand le apasati. In
Brutariile Paul sarbatoresc inceputul primaverii cu multa culoare si savoare! In aceasta luna, deserturile macarons se transforma in martisoare inspir
Opariti frunzele de busuioc 5-10 secunde intr-o oala cu apa care fierbe. Clatiti-le apoi sub apa rece. Scurgeti frunzele si presati-le cu grija sa ind
Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-un oala de fonta. Prajiti ceapa in unt, acoperiti si amestecati din cand in cand. Lasati pe foc suficient s
Finlanda: Mammi, Ren sote Mammi este format din apa, faina de secara, malt sub forma de pulbere, asezonate cu melasa, sare si pulbere de coaja de port
1. Servirea mesei "a la francaise", adica in stil frantuzesc, este obiceiul de a servi diferite feluri de mancare ale unei mese in acelasi timp. Masa
Te-ai saturat sa mananci cartofii prajiti in aceleasi combinatii? Alege o optiune specifica altei tari, inspirandu-te din lista urmatoare: Belgia: Sta
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti muschiul de vita cu ulei de masline. Asezonati-l peste tot cu sare si piper negru din belsug. Asigu
Irezistibilele croissante frantuzesti sunt adevarate delicii la micul dejun. Desi prepararea lor dureaza destul de mult timp, dupa ce le vei gusta nu
Francezii au trei mari tipuri de aluaturi: pate brisee, pate sucree si pate sablee. Primul se potriveste retetelor de tarte si quiche-uri sarate, al d
Aluatul frantuzesc dulce – pate sucree – este folosit pentru foarte multe tarte (mari, mici), drept baza pentru torturi, dar si pentru celebrele barcu
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pastrand capatanile de usturoi intregi, taiati-le doar varful, pentru a expune miezul, puneti-le pe o foli
Inainte de a vizita o tara necunoscuta, este bine sa te pui la curent cu tot ce inseamna obiceiurile si traditiile locurilor, inclusiv cu eticheta gas
Incingeti uleiul si topiti jumatate din unt, apoi caliti ceapa. Caliti ceapa pana se inmoaie apoi adaugati usturoiul si mai tineti pe foc inca 1-2 min
Utilizarea moderna a expresiei nouvelle cuisine le apartine unor critici culinari (Christian Millau si Henri Gault) care au vrut sa descrie stilul de
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Franta
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata