Hollandaise
Preincalziti cuptorul la 150 grade Celsius. Dati cartofii, ceapa si telina prin razatoare si puneti amestecul rezultat intr-o strecuratoare. Stoarceti
Untul si uleiul de masline sunt doua ingrediente carora le datoram multe mancaruri delicioase. Fara sa ne referim la beneficiile pentru sanatate, daca
Incingeti untul intr-o tigaie adanca pana se face spuma, dar nu-si schimba culoarea. Intr-un castron mic, bateti galbenusurile cu zeama de lamaie, sar
Pentru sosul olandez: Amestecati la bain-marie galbenusurile, sucul de lamaie, sosul Worcestershire, piperul alb si o lingura de apa. Adaugati cate o
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Hollandaise
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita