Maroc
Intr-un bol, amestecati mierea cu cei 80 ml din uleiul de rapita, zeama de lamaie, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, chimenul, scortisoara, paprika, a
Puneti nautul in robotul de bucatarie si pulsati pana se marunteste, fara sa devina pasta. Transferati nautul intr-un castron si condimentati-l cu chi
Curatati morcovii si feliati-i rondele de aprox. 5 mm grosime. Aduceti la fierbere un litru de apa si adaugati sare. Fierbeti morcovii 10 minute pana
Incingeti uleiul si untul intr-o tigaie adanca. Adaugati ceapa si morcovii, acoperiti si gatiti la foc mic pana incep sa se inmoaie. Adaugati usturoiu
Puneti toate ingredientele in robotul de bucatarie. Procesati pana obtineti o compozitie omogena. Asezonati dupa gust cu sare si piper. Foto: Cookiped
Puneti bucatile de pui intr-o tigaie adanca, adaugati nautul, jumatate din ceapa tocata, firele de sofran, batoanele de scortisoara, sare si piper. Ad
Feliati transversal portocalele nedecojite, de aprox. 5-6 mm grosime. Curatati apoi feliile de coaja si dispuneti-le pe un platou. Feliati curmalele i
Rumeniti painea in toaster. Frecati catelul de usturoi taiat pe ambele parti ale feliei, ca si cum l-ati da pe razatoare pe painea uscata. Frecati ros
Topiti jumatate din cantitatea de unt intr-un oala de fonta. Prajiti ceapa in unt, acoperiti si amestecati din cand in cand. Lasati pe foc suficient s
Laos: Tum Mak Hoong Aceasta mancare este o salata picanta de papaya verde, facuta din papaya necoapte si tocat. Tum Mak Hoong combina cele cinci gustu
Bucataria marocana este rafinata si bogata in gust si savoare. Fata de cea romaneasca, este mult mai condimentata. Asadar, numai buna de testat pe o a
Harissa este o pasta iute, de origine marocana, gatita pentru a aroma tot felul de preparate. Cum se face pasta harissa Ingrediente 275 gr ardei iute
Asezati feliile de ceapa in straturi pe fundul unei tavi. Intr-un castron, amestecati uleiul, sofranul, ghimbirul, piperul, jumatate din cantitatea de
Despre bucataria marocana se poate spune ca este rafinata si foarte diversa, iar asta datorita interactiunii cu alte culturi de-a lungul timpului. Cel
Aceasta salata traditional marocana se prepara foarte usor, urmand indicatiile din cartea de bucate Salate - 60 de retete simple pentru toate anotimpu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Maroc
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun