Romania
Se taie castravetii bucatele (de grosimea unui deget), se prajesc in tigaie cu unt, patrunjel si cu ceapa taiata marunt. Apoi se presara putina faina
O capatana de usturoi se piseaza marunt in rasnita, se pune in ulei usor incins, se trage la marginea plitei, se amesteca repede si se stinge cu putin
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se pune dovleacul intr-un lighean, se adauga 2 lin
Se pune laptele acru cu smantana la fiert cu ouale, carnatii taiati bucatele, untura si se amesteca ca ouale sa nu ramana intregi. Cand incepe sa fiar
Traditii si obiceiuri identificate si promovate in cadrul campaniei de comunicare online "Cultura si tainele painii", derulate de Russenart Communicat
Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele care fierbe, dupa care se lasa pe foc 10 minute.
Se curata cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce sunt aproape fierti, deasupra lor se presara faina si se lasa in continuare pe foc, pana ce ada
Se curata brozbele de coaja si se rad pe razatoarea de mere. Se calesc impreuna cu putina ceapa. Peste brozbele rase se adauga apoi un ciolan crud sau
Intr-o jumatate de litru de lapte ori de smantana se pun 6-7 linguri mici cu frunze de ceai, un cub de zahar si niste vanilie si se lasa la fiert. Apo
Apa / laptele se fierbe. Intre timp, semintele de dovleac se prajesc la cuptor si se macina pana se obtine o faina fina. Faina din seminte de dovleac
Sarbatoarea pascala este incarcata de semnificatii si traditii. Chiar daca foarte multe s-au pierdut de-a lungul timpului ori au fost adaptate, avem i
Se incinge untura sau untul intr-o cratita sau tigaie. Se pune casul faramitat, iar cand se face pasta se amesteca cu malaiul. Se serveste cald cu lap
Se prajeste slanina si deasupra se pun 6-8 oua batute; din ele se face paparada (omleta), care trebuie taiata in bucati, cu furculita. Intr-o oala cu
Se pregateste un aluat simplu din faina, apa si sare care se intinde intr-o foaie nu prea subtire. Se unge foaia cu untura, se ruleaza si se taie rond
Se taie ceapa cubulete si se inabusa in untura. Se taie cubulete mici muschiul de porc, costita si carnaciorii si se pun peste ceapa, la calit pentru
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Romania
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline