Russenart Communications
Se taie legumele felii. Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul. Se lasa la prajit 5
Fileul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie. Crevetii se curata, iar lamaia verde (lime) se taie in sferturi
Se amesteca malaiul cu apa si sare. Se framanta bine, ca un aluat. Din compozitia obtinuta se modeleaza turtite de marimi medii. Fiecare turtita se pu
Intr-un castron de inox se bat ouale, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine, adaugandu-se bicarbonat. Se pune faina si se framanta pana se in
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumeneste in 3-4 linguri de untura. Se taie legumele, astfel: morcovii se taie cub
Se incinge o oala de inox cu fund dublu pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata cuburi. Se caleste carnea pana i
Se pregateste mai intai maiaua, in felul urmator: in apa calda se dizolva drojdia, apoi se adauga zaharul si 4-5 linguri de faina. Se lasa 10-15 minut
Rosiile se decupeaza si li se scoate miezul, apoi se asaza cu taietura in jos ca sa se scurga. Se umple fiecare rosie cu compozitia preparata conform
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita antiaderenta. Se adauga scaricica afumata, se acopera c
Crapul se curata bine de solzi si se presara cu sare. Apoi se frige bine pe gratar, pe ambele parti, pana se rumeneste bine. Intre timp, se taie legum
Preparare aluat foietaj: Se pune faina intr-un castron si se presara cuburile de unt la temperatura camerei si taiate in bucati egale deasupra ei. Se
Se dizolva drojdia in o cana de apa calduta. Intr-un castron se pune faina, se face o groapa si se pune drojdia inmuiata amestecandu-se cu putina fain
Se rumenesc foile de placinta la foc mic in cuptor (aproximativ 10 minute - in functie de cuptor). Intre timp, se bate cu mixerul smantana cu zaharul
Intr-o putina de aproximativ 20-30 litri se pune malaiul bine cernut prin sita deasa si amestecat cu un pumn de faina de grau, se face un cuib in el s
Se ung cotletele cu ulei. Se pun pe gratarul incins, se intorc, se adauga sare si piper. Se servesc cu sos din fructe de padure si rosii cherry.
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata