Russenart Communications
Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust. Separat, intr-un vas se pune la incalzit sosul mole (este
Se prajeste slanina si deasupra se pun 6-8 oua batute; din ele se face paparada (omleta), care trebuie taiata in bucati, cu furculita. Intr-o oala cu
Inainte de a fi preparat, nopalul (o specie de cactus comestibil) trebuie trecut printr-un jet de apa rece pentru a inlatura excesul de suc in care a
Se pregateste un aluat simplu din faina, apa si sare care se intinde intr-o foaie nu prea subtire. Se unge foaia cu untura, se ruleaza si se taie rond
Se taie avocado in jumatate si se scoate samburele. Apoi se scoate pulpa din coaja si se paseaza. Se adauga zeama de lime, ceapa tocata, sare, piper s
Se taie ceapa cubulete si se inabusa in untura. Se taie cubulete mici muschiul de porc, costita si carnaciorii si se pun peste ceapa, la calit pentru
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Se adauga orezul, vinul alb si calamarii. Compozitia se lasa pe foc pana scade putin,
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Muschiul de vita se taie julienne si se pune la sotat impreuna cu usturoiul tocat. Se stinge cu vin si supa de
Se pregateste un aluat de taitei: oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine. Apoi se intinde o foaie subtire, se ruleaza
Se face o mamaliga tare din malai. Se prajeste carnatul in untura de porc. Se framanta branza sau se da pe razatoare. Se pune un strat de mamaliga, un
Se pune laptele la fiert. Dupa ce a dat in clocot se adauga smantana si apoi faina in ploaie, amestecand permanent pana se transforma intr-un sos gros
Intr-un bol se pune faina, sarea, bicarbonatul si apa si se framanta pana se obtine un aluat gros. Aluatul obtinut se imparte in 4 bucati egale, care
Se curata cartofii si se dau prin razatoare. Peste cartofi se adauga ouale, faina, sare si piper. Se amesteca toate ingredientele. In uleiul incins se
Malaiul se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor. Se amesteca pana se obtine o coca groasa. Se unge tigaia cu ulei apoi se ia ca
Kofla Mixture: Intr-un bol se pune carnea tocata de pui, peste care se adauga restul ingredientelor (necesare pentru Kofla mixture) si se amesteca bin
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata