Albus
Topiti zaharul in apa la foc mic si amestecati cateva minute cu o spatula. Dupa ce se incheaga siropul,opriti focul si pastrati deoparte. Pasati mango
Topiti cele 2 tipuri de ciocolata impreuna cu untul la microunde sau baie de aburi. Bateti galbenusurile cu zahar pana se omogenizeaza si se deschid l
Topiti ciocolata cu untul la baie de aburi, amestecand pana se omogenizeaza. Luati de pe foc si lasati deoparte sa se mai raceasca putin. Puneti albus
Montati gratarul la jumatatea cuptorului si preincalziti la 175 grade Celsius. Intr-un castronel, puneti fructele goji si pliculetul de ceai si acoper
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intindeti o foaie de aluat pe blatul de lucru tapetat cu faina si taiati-o in 4. Procedati la fel si cu a
Ouale posate sunt simple de facut, delicioase si foarte sanatoase. Pot fi consumate in diverse feluri: simple sau cu diverse sosuri, cum ar fi cel de
Indepartati marginile turtei dulci. Bateti galbenusurile cu cele 2 tipuri de zahar. Separat, bateti albusurile pana se formeaza varfuri tari. Incorpor
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Puneti albusurile in bolul mixerului si bateti-le 30 de secunde la viteza mare pana devin usor spumoase. A
Taiati fileurile de pui cubulete Puneti carnea intr-un recipient etans impreuna cu usturoiul zdrobit, otet, zeama de lamaie, sare si piper. Agitati bi
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Ungeti o tava de copt de aprox. 25 x 32 cm. Incingeti jumatate din cantitatea de unt si sotati in el ceapa
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Amestecati ciocolata cu migdalele, 1/2 lingurita scortisoara si 50 gr zahar. Mixati untul cu zaharul ramas
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 6 vase ramekin cu capacitatea de 250 ml (sau 8 cu capacitatea de 180 ml). Separati ouale, punand ga
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Puneti in cuptor o tava de 23 cm si turnati apa - cam pana la 2 cm din inaltimea tavii. Ungeti 3 vase cera
Lasati ricotta la scurs 30 de minute si stoarceti excesul de zer. Intr-un castron mare, amestecati cu telul branza scursa cu laptele, galbenusurile si
Amestecati faina de migdale cu zaharul pudra. Adaugati esenta de migdale. Bateti albusurile cu telul. Adaugati treptat albusurile in amestecul pudra.
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Albus
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata