Albus
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si puneti hartiutele de briose in formele de copt. Intr-un castron mare, cerneti impreuna faina cu praful d
Amestecati cafeaua instant cu amidonul de porumb si lasati deoparte. Bateti albusul pana se formeaza varfuri moi. Apoi, continuand sa bateti, adaugati
Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fasii inguste (1 cm). Se decojeste marul si se inveleste intr-o fasie de aluat. Se un
Fierbeti castanele in putina apa pana se inmoaie, aprox 20 de minute. Pasati castanele in blender, adaugand treptat din apa in care au fiert, atat cat
Puneti nautul, inelele de ceapa si cascavalul intr-un castron mediu. Intr-un borcan adaugati uleiul, otetul, usturoiul, ceapa verde, patrunjelul, albu
De cate ori nu ai ramas cu un castron plin de albusuri de ou, pe care nu ai stiut sa le folosesti, asa ca au sfarsit in cosul de gunoi? Iata cateva op
Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, untul topit, faina, sarea si laptele pana ce se obtine o pasta omogena.
Cel putin o data, ni s-a intamplat tuturor sa punem prea multa sare in mancare, sa crape biscuitii in cuptor ori sa sa se prinda prajitura de tava. Ca
Topiti untul intr-o craticioara la foc mediu. Adaugati faina si lasati pe foc 2 minute. Incorporati cu telul laptele, sarea si piperul. Gatiti, ameste
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius si tapetati 2 tavi cu hartie de copt. Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Adaugati restul ingre
Turnati ingredientele intr-un shaker de cocktail cu gheata. Agitati bine. Strecurati intr-un pahar de cocktail rece si decorati cu o cireasa maraschin
Spalati rapid 500 gr capsuni sub jet de apa rece si curatati-le de codite. Taiati capsunile in doua si puneti-le intr-un castron cu 60 gr zahar si zea
Frecati untul cu paleta mixerului si incorporati zaharul pudra. Adaugati treptat albusurile si apoi mixati in compozitie vanilia. Adaugati faina si mi
Inainte de a incepe, e foarte important sa aduceti la temperatura camerei ingredientele specificate: crema de branza, unt, galbenusuri si smantana. Un
Separati albusurile de galbenusuri. Bateti galbenusurile cu 30 gr zahar si adaugati apoi o lingura de apa calda. Continuati sa bateti pana se ripleaza
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Albus
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita