Albus
Pentru prajituri Cu ajutorul unui robot de bucatarie, frecati untul cu zaharul pudra, vanilia, sarea si coaja de lamaie. Adaugati in fir subtire ouale
Amestecati faina de migdale cernuta cu zaharul tos si cu vanilia. Bateti albusul cu zaharul pana obtineti o spuma tare. Transferati compozitia intr-un
Frecati galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja de lamaie pana se topeste zaharul. Adaugati apoi uleiul si laptele, amestecand cu grija si incorporan
Cand e vorba de ingredientele pentru mancarea zilnica, niciodata nu trebuie sa facem rabat. De ele depinde sanatatea noastra. Unul din cele mai folosi
Se aleg dovleceii potriviti, se curata de coaja, se taie in doua, li se scoate miezul cu o lingurita si se umplu cu carne tocata preparata astfel: car
Mixati untul cu zaharul pudra. Adaugati in fir subtire galbenusurile batute si zeama de lamaie, amestecand manual cu grija pulberile cernute si aromel
Zdrobiti capsunile proaspete, stoarceti peste ele lamaia, amestecati cu zahar si adaugati peste lapte. Amestecati pana se dizolva zaharul. Inghetati c
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Ungeti o tava de 20x20 cm. Topiti untul la microunde, apoi lasati sa se raceasca putin. Bateti galbenusuri
Cu o sita foarte fina, cerneti zaharul intr-un castron mare. Faceti o gropita in mijloc. In interior, adaugati albusul, glucoza si aroma (daca doriti
Pentru a fi tot timpul binedispusi si pentru a avea o silueta de invidiat, trebuie sa avem grija ce mancam. Este adevarat ca abia rezistam preparatelo
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un castron, amestecati ricotta cu galbenusul si menta (proaspata si uscata) si asezonati dupa gust. P
Amestecati zaharul si amidonul de porumb si adaugati treptat laptele. Fierbeti intr-o oala la foc scazut spre moderat, amestecand in continuu - nu las
Intr-un castron mare, amestecati faina, praful de copt si sarea. Adaugati galbenusurile, laptele, branza si coaja de lamaie si bateti cu telul pana se
Urmand indicatiile din cartea de bucate in limba franceza Macarons - vive les gourmands, veti surprinde invitatii cu niste mici bijuterii culinare. Fo
Incingeti la foc mediu o tigaie de teflon (ca sa nu folositi ulei). Amestecati toate ingredientele intr-un castron, cum ati face pentru o omleta obisn
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Albus
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita