Aperitiv
Se amesteca intr-un bol laptele cu cele 2 oua de gaina, cu untul topit si smantana. Se adauga si se incorporeaza usor faina cernuta, amestecata cu pra
Se alterneaza ingredientele pe frigarui, dupa care acestea se infig intr-un suport special de prezentare, pentru un plus de efect.
Lasati betele de frigarui la inmuiat o ora. Taiati frunzele de busuioc. Puneti pe fiecare frigaruie cate o biluta de mozzarella, o bucata de frunza de
Taiati ouale fierte in jumatati si puneti deoparte galbenusurile. Intr-un castron mic, folosind o furculita, amestecati galbenusurile cu maioneza, mus
Aperitiv decorativ si usor, pungutele "surpriza" se pot prepara conform indicatiilor Patriciei Pop din cartea Anotimpuri gastronomice - 82 de retete d
Pentru acest aperitiv proaspat, colorat si irezistibil de original, aveti nevoie de rabdare si indemanare, dar efectul este garantat! Reteta este prez
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Taiati perele in jumatati si cate un capacel de pe dosul fiecarei jumatati, ca sa nu se rastoarne in tava.
Lasati ouale la temperatura camerei cu o ora inainte de a le fierbe. Tocati ardeiul si usturoiul in bucati mici. Asezati cu grija ouale intr-o oala su
Adaugati toate ingredientele in robotul de bucatarie. Daca nu aveti pasta de susan, inlocuiti-o cu inca 15 ml de ulei de masline. Folositi functia "Pu
Puneti gratarul cuptorului cat mai sus si preincalziti la 175 grade Celsius. Puneti feliile de bagheta intr-o tava intinsa si ungeti-le cu ulei pe amb
Despicati fiecare smochina in 4, de la varf pana la jumatate. Umpleti smochinele cu branza de capra si sunca. Adaugati un fir de cimbru si asezonati c
Napii se curata si se feliaza subtire. Se condimenteaza dupa gust - de exemplu, cu: menta, coriandru si sare. Se intind pe foi de copt si se stropesc
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Laptele se pune intr-un castron si se amesteca cu ouale batute, faina, praful de sare, piperul si praful de copt.
Se curata ciuperca, se asezoneaza palaria cu sare si se soteaza 6-8 minute in putin ulei de masline, intorcand-o pe cealalta parte la jumatatea timpul
Se spala prunele si se taie in jumatati. Se pun intr-un borcan suficient de mare, impreuna cu zaharul tos si se tin peste noapte in frigider. A doua z
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aperitiv
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata