Aperitiv
Cuptorul se preincalzeste la 240°C. Vinetele se sterg pe exterior si se pun pe o tava acoperita cu o folie de staniol ce se introduce in cuptorul prei
Intr-un vas se pune apa si zaharul pudra la fiert. Se lasa vasul pe foc pana ce apa clocoteste si zaharul se topeste. Se reduce focul la minimum si se
Spanacul proaspat se spala la jet de apa rece. Se indeparteaza coditele fibroase si se opareste mai putin de 1 min in apa clocotita. Dupa ce a fost op
Se scurg jumatatile de caise din compot. Se umplu jumatatile de caise cu gramajoare de branza. Se aranjeaza pe un platou pe care apoi se presara fisti
Ardeii se coc si se curata de coaja. Se pot folosi de asemenea si ardeii kapia pe care ii aveti conservati in ulei cu otet (dar pe care trebuie sa-i s
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca bine si se realizeaza o foaie de taitei care se pastreaza acoperita pana ce va fi pusa in forma de tort s
Legumele se fierb in apa cu putina sare. Se toaca in cubulete mici si se amesteca pentru a se uniformiza. Ouale se fierb in coaja timp de 8-10 min. se
Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie fin. Preparam un sos alb din 250 ml lapte, 1 lingura de faina si 1 cubulet de unt, putina sare si pipe
Ouale fierte tari se curata de coaja. Se taie in patru cu ajutorul unui cutit cu lama subtire. Se asaza intr-o farfurie adanca. Se prepara sosul vineg
Faina se amesteca cu untul inmuiat la temperatura camerei. Laptele caldut se toarna peste aceasta baza si se amesteca in continuu cu un tel pentru a e
Ouale se bat cu o furculita, se adauga sare si piper dupa gust, smantana lichida si parmezanul ras. Intr-o tigaie se topeste putin unt. Se ia intr-un
Se pregateste cu aproximativ o ora inainte de a fi servit. Toate legumele se rad pe razatoarea mare. Se rade si ghimbirul, iar patrunjelul se toaca fi
Intr-o oala de aproximativ 2 litri se pune un 1.5l apa la fiert. Cand apa da in clocot, se varsa spaghetele (rupte in prealabil la jumatate pentru a f
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aperitiv
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata