Biscuiti
Macinati fin alunele prajite in robotul de bucatarie impreuna cu 1 lingura de zahar. Puteti lasa si cateva bucatele mai mari. Frecati untul cu zaharul
Pentru stratul de jos: Topiti la baie de aburi untul cu zahar si cacao. Adaugati oul batut si amestecati pana se gateste si se ingroasa crema. Luati d
Scoateti din frigider crema de branza, ouale si smantana si lasati-le sa ajunga la temperatura camerei cat timp preparati blatul. Macinati biscuitii i
Maruntiti biscuitii pana se formeaza firimituri fine. Adaugati untul si omogenizati foarte bine. Asezati compozitia pe fundul si marginile unei tavi c
Incalziti cuptorul la 165 grade Celsius cu un gratar la mijloc. Amestecati untul, zaharul, vanilia, faina si sarea intr-un castron mare pentru mixat.
Pentru placutele de ciocolata: Topiti ciocolata alba la microunde (sau pe baie de aburi). Cu o lingurita umpleti partile cele mai profunde ale formei
Amestecati cele doua tipuri de faina cu zaharul, mirodeniile (dozate dupa gust) si cu mierea, adaugati untul rece taiat bucatele si lucrati compozitia
Topiti untul, peste care adaugati restul ingredientelor si amestecati bine. Faceti prajiturele de forma unei mingi de ping pong. Tineti la frigider ca
Topiti 200 g ciocolata impreuna cu untul. Intr-un castron, cerneti faina, adaugati ouale, zaharul, migdalele, esenta de vanilie si amestecul de ciocol
Amestecati toate ingredientele in afara de seminte. Framantati 10 min. Lasati la crescut intr-un loc cald 90 min pana se dubleaza cantitatea. Intindet
Amestecati firimiturile de biscuiti cu untul topit si intindeti uniform pe fundul unei forme de tarta cu fund detasabil (diam 18 cm) si tineti la frig
Pentru a avea energie cateva ore si pentru a da randament, elevii trebuie sa manance un mic dejun satios si gustos. Odata cu inceputul noului an scola
Intr-un castron puneti faina, zaharul, praful de copt si branza Emmental rasa sau taiata cubulete, apoi amestecati. Separat bateti oul; adaugati untul
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos. Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia. Cu ajutorul unei pungi de spritat, d
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Biscuiti
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci