Boia
Incingeti uleiul intr-o tigaie , adaugati imediat boia si bucatile de iepure. Caliti usor, apoi scoateti si pastrati calde. Adaugati ceapa si usturoiu
Folositi 4 boluri in care sa aranjati salata verde. Peste salata, adaugati feliile de ou si de rosii. Peste maioneza se adauga chimenul, patrunjelul,
Intr-un castron, amestecati foarte bine toate ingredientele in afara de ulei si otet. Lasati sa se aseze, apoi amestecati inca 30 min. Adaugati otetul
Taiati rosiile in 2 si presarati putina sare pe interior. Intoarceti-le cu fata in jos si lasati sa se scurga. Amestecati usturoiul cu chimenul si boi
Ceafa de porc condimentata cu sare si piper se taie bucatele, se caleste bine in uleiul incins pana cand scade bine, se adauga la final usturoi, boia
Modul de preparare a puiului este descris in detaliu in cartea "Anotimpuri gastronomice - Primavara", la pagina 107. Foto: Carte
Pestele se curata, se spala, se taie in portii si i se da sare. Cartofii, ceapa si ardeiul verde se curata, se spala si apoi se taie in felii subtiri.
Amestecati intr-un vas de lut: ketchup, zahar brun, otet (sau vin), sos de soia, mustar si usturoi. Acoperiti si gatiti la foc tare timp de 1 ora, ame
Ardeii se curata de seminte si se taie in lamele fine. Pieptul de curcan se taie in doua pe lungime si se taie apoi in lamele fine. Ceapa se curata de
Morcovii se curata de coaja, se spala, se scurg bine si se taie pe lungime si latime rezultand 8 lamele potrivit de groase. Ardeii se curata, se spala
Spalam verdeturile, curatam telina si o taiem in cubulete. Calim cubuletele de telina 10 minute in ulei, adaugam semintele de coriandru, boiaua iute s
Curatam pulpa de pielite, o spalam si o taiem fin feliute subtiri (circa 4-5mm). Curatam ardeii de cotoare si seminte, ii spalam si ii taiem in bucati
Mai simplu decat in alte perioade ale anului, de Sarbatorile de iarna orice gospodina are la indemana mijloace eficiente de reducere a sarii la dieta
Taiem muschiul in feliute de 1cm grosime, il presaram cu sare si piper si il batem usor cu ciocanul de snitele pentru a-l fragezi. Taiem costita afuma
Fierbem carnea si ficatul in apa cu sare si le lasam la scurs. Dupa ce se racesc, le taiem bucatele si le rumenim in unt. Tocam alunele, zdrobim ustur
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Boia
Faceti o comanda - meniu complet - la un bun furnizor de feluri gata preparate, daca nu aveti timp de gatit.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata