Budinca
Amestecati zaharul si amidonul de porumb si adaugati treptat laptele. Fierbeti intr-o oala la foc scazut spre moderat, amestecand in continuu - nu las
Semintele de mac sunt cunoscute si folosite inca din Antichitate. Daca egiptenii preparau ulei din ele, romanii le amestecau cu miere si vin, atat pen
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Topiti 1/2 pachet de unt intr-un vas suficient de mare, apoi adaugati merisoarele si zaharul. Gatiti la fo
Intr-un castron, amestecati bine zaharul, amidonul de porumb, laptele praf si sarea. Lasati deoparte. Desfaceti pastaile de vanilie si razuiti seminte
Uneori se intampla sa nu consumam painea in primele 2-3 zile de cand am cumparat-o, iar atunci avem tendinta sa o aruncam. De fapt, chiar daca incepe
8 galbenusuri se freaca spuma cu 8 linguri de zahar pudra. Se adauga 5 linguri de cacao, 700 g smantana si la urma mirodeniile. Inainte de a se da la
Spalati ardeii, apoi puneti-i in apa clocotita pentru 1 min. Scurgeti-i si apoi indepartati-le pielita, semintele si cotorul. Pentru indepartarea piel
Punem 400 ml lapte la fiert impreuna cu zaharul. Intr-o cana amestecam praful de budinca cu laptele ramas. Cand laptele a inceput sa clocoteasca adaug
Fierbem taieteii in apa clocotita cu putina sare si cand sunt gata ii trecem printr-un jet de apa rece ca sa nu se lipeasca intre ei si ii lasam la sc
Desfacem broccoli in buchetele si il tinem 5 minute in apa sarata, clocotita. Le scurgem de apa, le lasam la racit si le taiem in felii. Calim ceapa t
Curatam conopida, o rupem buchetele si o spalam bine. Fierbem conopida in apa cu sare si o lasam la racit dupa ce o scurgem. Preparam sosul alb cu unt
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam coaja si zeama de lamaie, branza si praful de budinca. Amestecam compozitia si o turnam intr-o tava
Frecam spuma untul la temperatura camerei cu zaharul si vanilia. Adaugam pe rand ouale si mixam in continuare, pana obtinem o crema aerata. Incorporam
Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu o lingurita de sare. Dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa si ii pasam, adaugand putin
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Budinca
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita