Budinca
Amestecam piureul de castane cu untul topit, 125 g zahar, 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile batute spuma. Turnam amestecul in 4 castr
Ungem o forma de copt cu unt. Spalam piersicile, le taiem felii si le asezam in forma. Peste ele turnam compozitia formata din oua batute, lapte, coaj
Mixam untul cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt. Incorporam usor albusurile batute spuma cu
Dam branza si cascavalul pe razatoarea mare, curatam dovleceii , ii radem, ii scurgem de zeama si ii amestecam intr-un vas cu cascavalul, branza si ca
Incalziti cuptorul in prealabil la 180 grade. Intr-un castron mai mare, turnati laptele fierbinte peste paine. Amestecati ouale cu zaharul, sosul de m
“Si ochiul mananca!” spune un vechi proverb arab. Fapt foarte adevarat si verificat: cand mergem la restaurant ne asteptam ca mancarea sa arate bine,
Atat de utile la servirea mesei, seturile de boluri de diverse forme sunt perfecte pentru servirea supelor, deserturilor sau salatelor. Bolurile din s
Orezul curatat si fiert in apa 2-3 minute se scurge si se pune din nou la fiert in lapte fierbinte cu zahar, vanilie si putina sare. Se fierbe la foc
Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul si apoi se adauga branza, albusurile batute spuma, stafidele si coaja de lamaie. Se adauga pastele fiert
Pastram cateva fasii de coaja de portocala pentru ornat, iar restul le punem intr-o cratita cu sucul de portocale. Adaugam curmalele, smochinele si li
Cumparaturile pentru masa de Craciun sau cea de Anul Nou sunt destul de diferite de cumparaturile facute in restul anului si de aceea este nevoie mere
1 Plasati fructele intr-un vas mai larg si turnati tot brandy peste ele; amestecati bine ca sa patrunda alcooluul toate fructele, apoi acoperiti cu un
Orezul se fierbe in lapte impreuna cu zaharul si cand este gata se adauga in el ouale si coaja de lamaie. Se tapeteaza un vas pentru copt cu un margar
Ungem cu unt un vas pentru cuptor. Aranjam jumatate din panettone in vas, presaram desupra jumatate din nucile taiate si toate caisele, apoi punem si
Pregatim compozitia pentru clatite si o dam 30 de minute la rece sa se odihneasca. Coacem clatitele. Va vor iesi 9 clatite. Amestecati toate ingedient
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Budinca
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun