Cacao
Pentru stratul de jos: Topiti la baie de aburi untul cu zahar si cacao. Adaugati oul batut si amestecati pana se gateste si se ingroasa crema. Luati d
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron mare, amestecati cu telul toate ingredientele uscate: faina, zaharul, pudra de cacao, scor
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti o forma rotunda de prajtura de 23 cm (sau 2 forme de 11-12 cm) diametru. Intr-un castron mare, cern
Pasati in blender ingredientele pentru blat pana se leaga compozitia. Daca trebuie sa fie mai lipicios, mai adaugai curmale, daca are nevoie de mai mu
Bateti cu telul apa fierbinte (fiarta) cu cacao . Lasati sa se raceasca la temperatura camerei. Amestecati ingredientele uscate (faina, bicarbonat de
Topiti ciocolata la bain-marie. Adaugati 3 linguri de frisca si tineti la frigider 10 min. Apoi adaugati restul de frisca. Bateti albusurile cu zahar,
Amestecati toate ingredientele, in afara de lapte, pana obtineti o pasta omogena si cremoasa. Impartiti in doua compozitia si adaugati intr-una cacao,
Amestecati vinul, zaharul, condimentele si ierburile si aduceti la fierbere. Reduceti focul si puneti perele la fiert. Intoarceti-le regulat daca nu s
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Amestecati intr-un recipient oul cu zaharul tos. Adaugati ulei, apoi faina si cacao, omogenizand bine compozitia. Cu ajutorul unei pungi de spritat, d
Amestecati pudra de cacao cu laptele si apa, aducand amestecul la temperatura de fierbere, luati repede de pe foc si adaugati zaharul si romul. Puneti
Ungeti o tava cu diam 20 cm. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Infigeti o scobitoare in portocala si fierbeti 30 min. Folositi robotul de bu
Regina tuturor dulciurilor este, fara indoiala, ciocolata. Astazi se gaseste pe piata o varietate larga: ciocolata cu lapte, amara, cu stafide, frisca
Lasati inghetata sa se topeasca. Scoateti samburii cireselor si aduceti-le la fierbere. Lasati-le la foc mediu 12 min, iar apoi sa se raceasca. Pisati
Pentru aluat: Intr-un castron, amestecati faina cu melasa, adaugati untul, zaharul si galbenusul. Framantati aluatul bine si adaugati apa daca asa con
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cacao
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci